Gereedschapcentrum behoort tot snelst groeiende bedrijven van Nederland
29-10-2015 09:41

Gereedschapcentrum behoort tot snelst groeiende bedrijven van Nederland

Hoera! Gereedschapcentrum.nl is aangemerkt als FD Gazelle! Wat dit betekent? Dat we tot de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. 

De FD Gazellen Awards is een jaarlijks terugkerend evenement en is een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info. In de maand november is het zover en worden de FD Gazellen weer uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Er zijn diverse criteria waaraan je als bedrijf moet voldoen om kans te kunnen maken op een felbegeerde award. Zoals een bepaalde groei in omzet die je als bedrijf gerealiseerd moet hebben, maar ook de financiële gezondheid van het bedrijf telt zwaar mee. Met deze nominatie onderstreept Gereedschapcentrum.nl de positieve ontwikkelingen die het bedrijf de laatste jaren doormaakt, met als kers op de taart de naderende lancering in Frankrijk met Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum.nl is hét adres voor al uw gereedschap; we leveren producten van alle bekende merken en tegen superscherpe prijzen. Neem de proef op de som en bekijk ons assortiment! Voor een advies op maat neem je natuurlijk gewoon even contact met ons op.