Het herfstseizoen is weer begonnen – is jouw uitrusting compleet?
01-10-2015 15:23

Het herfstseizoen is weer begonnen – is jouw uitrusting compleet?

De herfst is inmiddels begonnen, en de zomer hebben we achter ons gelaten. De bladeren vallen weer massaal van de bomen, en ook het snoeiseizoen begint weer. Welke gereedschappen kun jij nog gebruiken? Wij hebben een breed assortiment van tuingereedschap voor scherpe prijzen, zodat je hier aan het juiste adres bent.

Waar de meeste mensen zich aan ergeren zijn losliggende bladeren die van de bomen zijn gevallen. Daarbij komt een bladblazer goed van pas. Wat je hierover moet weten? Bladblazers zijn beschikbaar in een accu variant en in een variant op netstroom. Wij hebben een divers aanbod van bladblazers, waarbij met name het voltage/wattage van belang zijn, de functies van de machine (naast blazen ook zuigen?), het gewicht en de extra ondersteunende kenmerken. Advies nodig voor de aanschaf van een bladblazer? +31 (0)13 889 4444. TIP: de Makita BHX2501 bevindt zich in een award winnende serie. Wil je direct voor een bladblazer kijken?  

Wil je een grasperk zo strak als een voetbalveld? Gereedschapcentrum.nl verkoopt kwalitatieve grasmaaiers, zowel op accu als op netstroom. Waar je op moet letten bij de aanschaf? Het vermogen is erg belangrijk, dus het voltage of het wattage. Je wilt immers niet na 10 meter met een lege grasmaaier staan. De Makita DLM380RF4 heeft een krachtige 36V motor en wordt geleverd met liefst 4x een 3.0Ah accu zodat je oneindig kunt maaien! Naast grasmaaiers kun je bij ons ook terecht voor een: bosmaaier, grasschaar, heggenschaar, trimmer of zelfs een verticuteermachine.

Na al die ontspanning in de zomerperiode/de bouwvak is het hoog tijd om te snoeien of om hout te verzamelen voor de winter. Wij hebben zoals benoemd een ruim aanbod van allerlei soorten heggenscharen, maar ook voor een kettingzaag ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Waar je op moet letten? Het vermogen, zaaglengte, gewicht, eventuele accucapaciteit en extra opties.

Heb je ergens vragen over, of heb je advies nodig voor de aanschaf van tuingereedschap? Aarzel dan niet om ons om hulp te vragen! Via bijv. +31 (0)13 889 4444 of misschien via WhatsApp? 06 44 44 34 39.

Misschien vind je dit ook interessant:

Tuingereedschap
Makita Tuingereedschap