Stijlvolle reinigingsmachines van Italiaanse bodem
01-06-2016 15:37

Stijlvolle reinigingsmachines van Italiaanse bodem

Voortgekomen uit twee Italiaanse grootmachten in professionele schoonmaak, is ontstaan: Ghibli & Wirbel. Waar zij in uitblinken is kwaliteit en duurzaamheid koppelen aan stijlvolle reinigingsmachines. Verwacht je net iets meer dan enkel en alleen een degelijke bouwstofzuiger? Lees verder!

Ghibli & Wirbel, nu verkrijgbaar bij Gereedschapcentrum.nl

Ghibli & Wirbel is sinds 1968 een begrip als het gaat om professionele reinigingsmachines. Ghibli is van oorsprong heer en meester in het ontwerpen en produceren van (bouw)stofzuigers en Wirbel is specialist in de wijze waarop verschillende oppervlaktes behandeld moeten worden. Samen zijn ze hun krachten gaan bundelen. Nu zijn ze wereldwijd een begrip.

De machines van Ghibli & Wirbel
Ghibli & Wirbel brengen diverse typen reinigingsmachines op de markt: bijvoorbeeld de stofzuiger, stof- en waterzuiger, industriestofzuiger, stof- en waterzuiger met luchtaansluiting, rugstofzuiger, enzovoorts. Allemaal machines speciaal ontworpen voor de industrie, en allemaal voorzien van handige, verschilmakende kenmerken. 

Reinigingsmachines kopen bij Gereedschapcentrum.nl
Een reinigingsmachine van Ghibli & Wirbel bestel je snel en eenvoudig bij Gereedschapcentrum.nl. Bovendien voor een goede prijs. Daarnaast kun je met jouw specifieke vragen ook prima terecht bij onze klantenservice, welke via diverse kanalen goed bereikbaar is.  Verken onze producten van Ghibli & Wirbel
 

Ghibli
Elektrisch gereedschap
Ghibli
Overige categorieën