Top 10 Bouwradio

Een goed werkende bouwradio is een absolute must-have op ieder bouwterrein en in veel bedrijfskantines. Deze toestellen zorgen vanzelfsprekend voor de muziek, maar zijn ook schokbestendig door het robuuste karakter, en stofdicht en daarmee prima geschikt tijdens de uitvoering van vele, praktische beroepen.

Gereedschapcentrum.nl is hét adres wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige bouwradio. Schaf er direct een aan en profiteer van de vele voordelen, zoals de mogelijkheid om later pas te betalen, een scherpe prijs en een goede garantie.

10 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

Wat is een bouwradio?

Een bouwradio mag niet ontbreken op iedere werkvloer. Het is weliswaar niet het meest noodzakelijke accessoire, maar muziek op de achtergrond verlicht in vele situaties de soms zware werkzaamheden. Met een bouwradio die werkt op netstroom bent u altijd verzekerd van muziek op de bouwplaats - mits u beschikt over een stopcontact.

De verschillende soorten bouwradio's

Bouwradio's zijn te koop in verschillende uitvoeringen, waarbij het grootste onderscheid gemaakt wordt tussen de versie met accu en de versie met netstroom. U kiest voor de uitvoering met accu wanneer u overal wit beschikken over radio en muziek. Heeft u echter continu toegang tot netstroom? Dan is deze bouwradio met stekker iets voor u. Daarnaast heeft u keuze uit een assortiment bouwradio's van verschillende producenten, waaronder Makita, DeWalt en Hitachi. De Makita BMR103 is een aanrader, voorzien van aansluiting voor uw smartphone! 

Wat zijn de voordelen van een bouwradio?

  • Met een bouwradio bent u altijd verzekerd van muziek op de bouwplaats
  • De aanwezigheid van een bouwradio verbetert de sfeer op het werk
  • De bouwradio's zijn stofdicht en schokbestendig

Ik ben geïnteresseerd; wat moet ik doen?

Geïnteresseerd in een bouwradio? Kijk dan niet verder dan Gereedschapcentrum.nl! Hier vindt u de meest uiteenlopende bouwradio's tegenover scherpe prijzen. Daarnaast profiteert u bij Gereedschapcentrum.nl van vele voordelen, zoals de optie om achteraf te betalen, volledige garantie en natuurlijk de scherpste prijzen.

Dit vindt u misschien ook interessant:

Accu Bouwradio
Acculader