Invalzaag

Zagen bestaan in alle soorten en maten. Logisch, want niet iedere klus kan worden geklaard met dezelfde zaag. Zodoende zijn er afkortzagen, cirkelzagen, kettingzalen - enzovoorts. En dan bestaat er ook nog die zogenaamde invalzaag: een zaag met een verend systeem, bijvoorbeeld voor het zagen van hout.

Op Gereedschapcentrum.nl vindt u een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige invalzagen. Bestel direct en profiteer van onze scherpe prijzen. Bestel vóór 22:59 uur en u heeft de zaag de volgende dag nog in huis! Advies nodig? Bel dan +31 (0)13 889 4444!

15 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

Wat is een invalzaag precies?

De invalzaag is een specifiek soort zaag. Niet iedereen werkt daadwerkelijk met zo'n invalzaag, die desondanks vaak van pas kan komen. De zaag beschikt namelijk over een systeem dat veert, waardoor de zaag draaiend naar beneden wordt gedrukt. De voordelen? De invalzaag gaat preciezer te werk dan bijvoorbeeld de cirkelzaag en is daarom toepasbaar voor bijvoorbeeld het zagen van hout.

De verschillende soorten invalzagen

De invalzagen op Gereedschapcentrum.nl zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en afkomstig van alle bekende merken, waaronder Bosch, DeWalt en Makita. Daarnaast is Gereedschapcentrum.nl óók uw adres voor andere soorten zagen, waaronder de afkortzaag, de decoupeerzaag, de kettingzaag, de reciprozaag en de zaagtafel.

Wat zijn de voordelen van dit product?

  • Een draaiende werking die zorgt voor een preciezer resultaat
  • Toepasbaar specifiek voor hout
  • Voorzien van volledige garantie

Ik ben geïnteresseerd; wat moet ik doen?

Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een kwalitatief hoogwaardige invalzaag? Kijk dan eens rond in ons enorme aanbod. We verkopen invalzagen van verschillende aanbieders, waaronder DeWalt en Bosch.

Dit vindt u misschien ook interessant:

Geleiderail
Cirkelzaagbladen