usp1
usp2
usp3

Eurom EK Delta 3000 Werkplaatskachel - 3000W

Eurom EK Delta 3000 Werkplaatskachel - 3000W-image
adviesprijs
106,00
89,99

Verwachte leverdatum

28-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Warmte waar je op kunt bouwen: de Eurom EK Delta 3000 Werkplaatskachels
      Op zoek naar een robuuste en efficiënte oplossing om jouw werkplaats, garage of bijkeuken op temperatuur te houden? Kijk niet verder dan de Eurom EK Delta 3000 Werkplaatskachel. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 3000 Watt, is deze grijze krachtpatser, uitgevoerd in stijlvol RVS, de ideale metgezel voor ruimtes tot 115 m³. Of je nu te maken hebt met de kille dagen of een koude nacht, de EK Delta 3000 biedt met zijn 3 standen – waaronder 2 verwarmingsstanden en een ventilatorstand – de flexibiliteit om elke ruimte efficiënt te verwarmen. Daarnaast is comfort gegarandeerd met de ingebouwde thermostaat, waardoor je de warmte precies kunt afstellen op jouw wensen. En heb je een vochtige ruimte? Geen zorgen, want met de spatwaterdichte IP24-classificatie hoef je niet in te zitten over een beetje vocht. Vervaardigd uit duurzaam metaal en ontworpen om staand te plaatsen, biedt deze elektrisch bediende kachel niet alleen warmte, maar ook een solide bouw om op te vertrouwen.

      Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand
      Veiligheid is uiteraard een belangrijke overweging, vooral in ruimtes die gevuld zijn met gereedschap, materialen en andere werkplek essentials. Daar blinkt de Eurom EK Delta 3000 uit. Dankzij de overhittingsbeveiliging kun je met een gerust hart de kachel aan laten staan, wetende dat het apparaat zichzelf automatisch uitschakelt om oververhitting te voorkomen. Bovendien draagt het staande model bij aan de flexibiliteit in plaatsing, zodat je de kachel kunt positioneren waar deze het meest effectief is, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over veiligheidsrisico's. Het duurzame metaal waaruit de kachel vervaardigd is, verzekert dat deze tegen een stootje kan en een lange levensduur heeft, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Kortom, de EK Delta 3000 is niet alleen een bron van warmte, maar ook van zekerheid.

      Haal vandaag nog warmte in huis met de juiste keuze
      We begrijpen dat je tijd kostbaar is en dat je op zoek bent naar zowel efficiëntie als betrouwbaarheid. Daarom is onze webshop dé plek om jouw Eurom EK Delta 3000 Werkplaatskachel aan te schaffen. Met onze snelle levering hoeft je nooit lang te wachten om jouw ruimte om te toveren in een warm en uitnodigend onderkomen. Bovendien, met ons uitgebreide assortiment aan gereedschap en accessoires, bieden we je de mogelijkheid om alle benodigdheden op één plek te vinden – en dat allemaal tegen scherpe prijzen. Onze vriendelijke service zorgt ervoor dat je met al jouw vragen bij ons terecht kunt, zodat je altijd de beste keuze maakt voor jouw behoeften. Wacht niet langer en geef jouw werkplaats de warmte en comfort die het verdient met de Eurom EK Delta 3000.

      Werkt op

      Netstroom

      Plaatsing

      Staand

      Bereik

      115 m²

      Kleurnaam

      RVS

      Overhittingsbeveiliging

      Ja

      Materiaal

      Metaal

      Verwarmend vermogen

      3000 W

      Model

      Staand

      Aantal standen

      3

      Opgenomen vermogen

      3000 W

      IP waarde

      IP24

      Thermostaat

      Ja

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      8713415332803

      Artikelnummer

      119037

      Gewicht (Product)

      5 kg

      1x Eurom EK Delta 3000 Werkplaatskachel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.