usp1
usp2
usp3

Eurom THG 14000 Staande gas terrasverwarmer - 14000W

★★★★★

5.0 / 5

3 reviews

Eurom THG 14000 Staande gas terrasverwarmer - 14000W-image
adviesprijs
239,00
133,29

Verwachte leverdatum

21-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op, dit is de Nederlandse variant. Dit model kan enkel en alleen in Nederland verkocht worden i.v.m. de lokale wetgeving!

      Maak kennis met de EUROM 324020 Terrasverwarmer: De ultieme wintervriend
      Iedereen die ervan houdt om de avonden buiten door te brengen, weet hoe snel het fris kan worden zodra de zon ondergaat. Zelfs in de winter wil je misschien genieten van de sterren of een gezellig buitenfeestje houden. Dat kan perfect met de Eurom THG 14000 Staande gas terrasverwarmer. Met zijn krachtige 14000 Watt aan verwarmend vermogen, zorgt deze terrasverwarmer ervoor dat je er warmpjes bij zit, zelfs op de koudste dagen. Verplaatsen naar je favoriete plekje? Geen probleem, dankzij de wieltjes rijd je de heater zo naar de ideale plaats. De stijlvolle zwarte uitvoering van de heater zorgt er bovendien voor dat hij naadloos aansluit bij elke buiteninrichting. Met een grootte die indruk maakt (220 cm hoog) en een royaal bereik van maximaal 100m2, zijn koude avonden voorgoed verleden tijd. En het mooiste van alles? Deze terrasverwarmer is niet alleen een krachtig beest, maar ook nog eens super eenvoudig in gebruik dankzij de elektronische ontsteking en het gebruik van gangbare brandstoffen zoals butaan of propaan. Kort gezegd: de Eurom THG 14000 Staande gas terrasverwarmer is jouw nieuwe beste vriend voor elke buitenbijeenkomst.

      Veilig én verantwoord genieten van je buitenruimte
      Als het op buitenverwarming aankomt, is veiligheid net zo belangrijk als warmte. Gelukkig zit dat bij de Eurom THG 14000 helemaal snor. Deze topper komt namelijk met zowel omvalbeveiliging als overhittingsbeveiliging. Dat betekent dat je niet constant hoeft te checken of alles nog veilig is; de terrasverwarmer doet dat voor je. En omdat wij van een betrouwbare oplossing houden, kun je dankzij het hoge vermogen van 14000 Watt op elk moment rekenen op een stevige dosis warmte, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het milieu. Met een verbruik tussen de 450 en 870 gram per uur biedt deze terrasverwarmer een effectieve oplossing die niet alleen jou, maar ook Moeder Natuur tevreden stelt. Betrouwbaarheid en duurzaamheid gaan bij deze heater hand in hand om jou het ultieme comfort op je terras te bieden, zonder gedoe.

      Waarom jij deze winter niet zonder de THG 14000 kan
      Zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan op een koude winteravond buiten zitten met een warme deken van gezelligheid en comfort? Precies, niets. Maar er is meer... Wanneer je kiest voor deze stoere Eurom THG 14000 terrasverwarmer bij ons, pak je niet alleen een stukje topkwaliteit mee voor je buitenruimte, maar ook de fijne voordelen die onze webshop te bieden heeft. Van snelle levering, zodat je niet lang op je nieuwe aanwinst hoeft te wachten, tot een klantenservice die altijd klaarstaat met een smile – wij zorgen ervoor dat jouw shoppingervaring net zo warm is als de heater zelf. En laten we het voordeel van onze scherpe prijzen niet vergeten. Bij ons hoef je niet de hoofdprijs te betalen voor topkwaliteit. Jij blij, wij blij én je portemonnee ook. Klinkt als een perfecte deal, toch? Dus waarom wachten tot je het koud krijgt? Doe jezelf een plezier en maak je winterse avonden onvergetelijk met de Eurom THG 14000 Staande gas terrasverwarmer.

      Model

      Parasolheater, Staand

      Verwarmend vermogen

      14000 W

      Opgenomen vermogen

      14000 W

      Omvalbeveiliging

      Ja

      Digitaal display

      Nee

      Kleurnaam

      Zwart

      Display

      Nee

      Plaatsing

      Staand

      Brandstof

      Butaan, Propaan

      Bereik

      100 m²

      Verstelbaar

      Nee

      Overhittingsbeveiliging

      Ja

      Materiaal

      Metaal

      Geschikt om te koken

      Nee

      Afstandsbediening

      Nee

      Werkt op

      Gas

      Geschikt voor buiten

      Ja

      EAN

      8713415324020

      Artikelnummer

      123548

      Gewicht (Product)

      16 kg

      Hoogte (Product)

      220 cm

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    3 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster