usp1
usp2
usp3

Festool 488717 TP-STF-DX93 Bodemplaat voor DX 93

Festool 488717 TP-STF-DX93 Bodemplaat voor DX 93-image
adviesprijs
17,00
12,59

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool 488717 Schuurmachine toebehoren: verhoog je precisie
      Als je op zoek bent naar de perfecte manier om je schuurwerk naar een hoger niveau te tillen, dan heb je de Festool 488717 TP-STF-DX93 Bodemplaat voor DX 93 gevonden. Deze bodemplaat, een essentieel toebehoren voor je Festool DX 93 schuurmachine, zorgt ervoor dat je schuurprojecten met een nog hogere precisie en kwaliteit worden uitgevoerd. Gefabriceerd door Festool, een merk dat bekend staat om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en innovatie, kun je er zeker van zijn dat deze bodemplaat gemaakt is om te presteren. Met slechts één stuk in het pakket, is het duidelijk dat kwaliteit hier boven kwantiteit gaat. Deze bodemplaat is jouw sleutel tot een eindresultaat dat niet alleen mooi is om te zien, maar ook voelbaar glad en perfect afgewerkt. Een must-have voor elke serieuze klusser of professional die zijn werk naar een niveau van echte meesterschap wil tillen.

      Veiligheid én duurzaamheid in één
      Je zorgen maken over de veiligheid en duurzaamheid van je gereedschappen behoort tot het verleden met de Festool 488717 TP-STF-DX93 Bodemplaat. Festool heeft deze bodemplaat specifiek ontworpen met de gedachte aan een lange levensduur én de bescherming van jou en je werkstukken. Het stabiele ontwerp zorgt voor een constante drukverdeling tijdens het schuurproces, waardoor je niet alleen veiliger werkt, maar ook de kans op schade aan je werkstuk minimaliseert. Betrouwbaarheid is een kernwaarde van Festool, en dat zie je terug in elk aspect van deze bodemplaat. Of je nu een ervaren professional bent of een doe-het-zelver, deze bodemplaat biedt je de kwaliteit en veiligheid die je nodig hebt om met vertrouwen aan de slag te gaan.

      Waarom bij ons bestellen een slimme zet is
      Het toevoegen van de Festool 488717 TP-STF-DX93 Bodemplaat aan je gereedschapskist is een beslissing waar je geen spijt van gaat krijgen. Maar laten we eens kijken waarom het bestellen van dit onmisbare hulpmiddel via onze webshop de kers op de taart is. Ten eerste kun je bij ons rekenen op snelle levering. Wachten behoort tot het verleden, want wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Daarnaast geniet je bij ons van scherpe prijzen. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, en dat bewijzen we door dit topaccessoire voor een competitieve prijs aan te bieden. Combineer dat met onze vriendelijke service, en je hebt alle redenen om voor ons te kiezen. Waar wacht je nog op? Maak je schuurprojecten onvergetelijk met de Festool 488717 TP-STF-DX93 Bodemplaat en ervaar het gemak van bestellen bij een webshop die echt met je meedenkt.

      Type accessoire

      Overig

      Aantal stuks

      1

      EAN

      4014549077757

      Artikelnummer

      161019

      1x Festool Protector voor schuurmachine

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.