usp1
usp2
usp3

Hyundai 55015 Benzine generator / inverter aggregaat - 339cc - 6500W

Hyundai 55015 Benzine generator / inverter aggregaat - 339cc - 6500W-image
1.991,49

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Je betrouwbare partner: de Hyundai 55015 Aggregaat
      Ontdek de power van de Hyundai 55015, een benzinegenerator die niet alleen indruk maakt met zijn enorme kracht maar ook met zijn innovatieve features. Stel je voor: een generator die 6500 Watt opgenomen vermogen biedt met een cilinderinhoud van 339cc, perfect voor de zwaarste klussen op locaties waar stroom niet vanzelfsprekend is. Deze krachtpatser is meer dan gewoon een generator; het is een betrouwbare partner voor professionals in de bouw, industrie, en outdoor-projecten maar ook voor markthandelaren. Of het nu gaat om noodstroomvoorziening thuis of voor het zware werk buitenshuis, deze compacte en volledig verrijdbare inverter generator met vier wielen en handgreep, verplaatst je naar waar je kracht nodig hebt. De 4-takt 339cc motor garandeert een zuivere sinusgolf met een maximaal vermogen van 6500 Watt en een continue output van 6000 Watt, te bedienen met gemak van op afstand. Met een brandstoftank van 18,5 liter loopt hij ruim 8 uur, zodat je ongestoord door kunt gaan met je projecten.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      De Hyundai 55015 laat zien dat hoge prestaties hand in hand kunnen gaan met veiligheid en duurzaamheid. Deze inverter generator is ontworpen met jouw veiligheid in gedachten. Met een automatische uitschakeling bij een laag oliepeil voorkom je schade aan de motor en zorg je ervoor dat je apparatuur langer meegaat. Maar dat is niet alles. Deze aggregaat is niet alleen een betrouwbare krachtbron maar houdt ook rekening met de omgeving. Met een geluidsdichte behuizing en een geavanceerd uitlaatdemper systeem, blijft het geluidsniveau tijdens gebruik op een acceptabele 65 dB. Zo kun je verantwoord werken zonder overlast te veroorzaken. Deze duurzame aanpak, gecombineerd met de betrouwbaarheid van een grote brandstof tank en lange looptijd, maakt de Hyundai 55015 een onmisbare krachtbron voor iedere professional of doe-het-zelver die zijn werk serieus neemt.

      Kies voor gemak en kwaliteit
      Wanneer je kiest voor de Hyundai 55015 generator via onze webshop, kies je niet alleen voor een topkwaliteit product, maar ook voor de vele voordelen die onze service biedt. Met een snelle levering en breed assortiment, weet je zeker dat je snel kunt starten met je projecten. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je altijd het beste haalt uit je budget, zonder in te leveren op kwaliteit of betrouwbaarheid. Bovendien staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te helpen met advies of antwoorden op je vragen. Waarom wachten? Geef je projecten vandaag nog een boost met de Hyundai 55015 generator en ontdek het gemak van bestellen bij een webshop die jouw werkzaamheden begrijpt en ondersteunt.

      Type motor

      Benzine

      Inverter

      Ja

      Brandstof

      Benzine

      Werkt op

      Benzine

      Cilinderinhoud

      339 cc

      Krachtstroom

      Nee

      Duur

      8 h

      Opgenomen vermogen

      6500 W

      Tank inhoud

      18.5 L

      EAN

      8718502550153

      Artikelnummer

      315839

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.