usp1
usp2
usp3

Hyundai 56453 Beton-/verfmixer - 1800W

★★★★★

4.5 / 5

2 reviews

Hyundai 56453 Beton-/verfmixer - 1800W-image
117,99

Verwachte leverdatum

17-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Hyundai 56453 Mixer
      Duik in de wereld van moeiteloos mengen met de Hyundai 56453 Beton-/verfmixer. Ontworpen voor de echte professional, biedt deze 1800 Watt krachtpatser een superieur mengvermogen voor allerlei materialen, van verf en lijm tot pleister, spachtelputz, en cementmortel. Met een robuuste M14 aansluiting en een royale snoerlengte van 2 meter manoeuvreer je eenvoudig door je werkruimte, terwijl twee mechanische snelheden je de flexibiliteit geven om zowel lichte als zware vloeibare massa’s aan te pakken. De 'soft-start' functie houdt spetteren onder controle, en de comfortabele twee-hands greep, in combinatie met de gegalvaniseerde roerstaaf, zorgt voor een perfect gemengd resultaat, tot op de bodem van elke mengklus. Met een maximum menghoeveelheid van maar liefst 200 liter, schiet deze mixer elke keer opnieuw raak.

      Veilig en duurzaam aan het werk
      Veiligheid en duurzaamheid zijn sleutelwoorden voor iedere professional, en de Hyundai 56453 Beton-/verfmixer stelt hierin niet teleur. De ingebouwde 'soft-start' functie verzekert jou van een geleidelijke start, waardoor die vervelende spetters tot het verleden behoren en je een schone werkplek behoudt. De robuuste constructie van de mixer, gecombineerd met de gegalvaniseerde roerstaaf, staat garant voor een lange levensduur, zelfs bij frequent gebruik in veeleisende projecten. Bovendien zorgt de brede en ergonomische twee-hands greep voor een uitstekende controle en vermindert het de belasting op je handen tijdens uitgebreide mengsessies. Zo draagt de Hyundai 56453 bij aan een veiligere, aangenamere werkomgeving die prestatie en welzijn hand in hand laat gaan.

      Haal vandaan nog jouw Hyundai mixer in huis
      Niet alleen de Hyundai 56453 Beton-/verfmixer zelf brengt een reeks aan voordelen met zich mee, maar het bestellen via onze webshop versterkt deze ervaring alleen maar. Met ons gigantische assortiment vind je altijd wat je zoekt, tegen de scherpste prijzen die online te vinden zijn. Bovendien staat onze vriendelijke service altijd voor je klaar om je bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Maar dat is nog niet alles; dankzij onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om met jouw nieuwe mixer aan de slag te gaan. Waarom zou je langer wachten? Upgrade vandaag nog jouw gereedschapset met de Hyundai 56453 Beton-/verfmixer en ervaar zelf de moeiteloze mengkwaliteit en robuustheid die deze krachtpatser te bieden heeft.

      Werkt op

      Netstroom

      Maximale menghoeveelheid

      200 L

      Snoerlengte (meting)

      2 m

      Toepassing op

      Beton

      Toerental onbelast

      700 rpm

      Snoerlengte

      2

      Snelheidsstanden

      2

      Diameter

      140

      Opgenomen vermogen

      1800 W

      Aansluiting

      M14

      EAN

      8718502564532

      Artikelnummer

      208147

      Gewicht (Product)

      7.3 kg

      1x 2-delige (mixer + adapter) roerstaaf Ø 140 mm

    Reviews

    4.5 / 5

    ★★★★★

    2 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster