Over ons

Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Wij beschikken niet over een duur winkelpand en hanteren lage winstmarges. Zo kunnen wij onze prijzen laag houden. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met de prijzen van andere gereedschapleveranciers op het internet.

Gereedschapcentrum.nl vindt het van belang om op een correcte en eerlijke manier zaken te doen. Wij zorgen daarom voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan u niet alleen netjes te woord, maar denken ook met u mee!

Voor bestellingen vanaf €700,- kunt u een offerte op maat aanvragen. Stuur een e-mail met uw bestelling om te kijken welke scherpe prijs wij u kunnen bieden!

Mocht u vragen hebben over producten of andere zaken omtrent Gereedschapcentrum.nl, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij maken ook van ú een tevreden klant!

Geschiedenis

De geschiedenis van Gereedschapcentrum.nl begint in 2007, toen we startten met het aanbieden van (tweedehands) gereedschap via Marktplaats. We constateerden dat er veel vraag naar was en zodoende zou dit de basis vormen voor Gereedschapcentrum.nl

“We begonnen vanuit een zolderkamertje”

We kregen de smaak te pakken en dit leidde tot het ontstaan van Gereedschapcentrum.nl, in  januari 2009. We begonnen vanuit een zolderkamertje met het aanbieden van gloednieuwe DeWalt (professionele) gereedschappen op Marktplaats. Dit ging niet onverdienstelijk waardoor een eigen webwinkel noodzakelijk werd.

We kenden een uitstekende periode en in september 2009 was de website Gereedschapcentrum.nl geboren. We maakten de keuze om een webwinkel op te zetten via een externe partij, osCommerce. Dit paste naadloos in het plaatje van een startende online onderneming.

Naast de vraag naar DeWalt gereedschap ontstond er veel vraag naar gereedschap van Makita, een andere grote speler in de branche van (professioneel) elektrisch gereedschap. Begin 2010 breidden we het assortiment uit met handgereedschap en ook werden schroefmachines in allerlei soorten en maten opgenomen. Vanaf het begin hebben we ons gereedschap bovendien voor de scherpste prijzen aangeboden!   

Het was zo rond de zomer van 2010 dat we uit onze online voegen begonnen te barsten. We ervoeren de beperkingen van een E-Commerce module in vaste vorm en we besloten een eigen online winkelbeleving te ontwikkelen. Een webshop die voldeed aan onze verwachtingen en aansloot op onze groeispurt.

“Van 3 naar ruim 40 medewerkers in 3 jaar tijd”

Onze webshop is gestoeld op het Magento platform. Magento biedt oneindige mogelijkheden voor online winkels, ongeacht de grootte van het bedrijf. Onze site sluit goed aan op onze groeipassen. Daar waar we in 2012 nog drie fulltimers in dienst hadden, zijn er dat nu liefst 19! Met onze vernieuwde Magento site zijn we in staat om in te spelen op al uw wensen omtrent professioneel gereedschap, dag in dag uit.
 

Vol trots betrokken we begin 2012 ons eerste echte pand


Voor wat ons kantoor en magazijn betreft zijn we eveneens meermaals uit onze voegen gebarsten. Sinds de zomer van 2014 zijn we gevestigd aan de Boterberg 10, aan de rand van Tilburg. Een gunstige locatie, met uitvalswegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Hier beschikken we tevens over een showroom zodat u uw benodigde gereedschap ook direct kunt afhalen, of waar u onze producten nog voor aankoop kunt proberen. Uiteraard helpen we u ook hier graag met al uw vragen omtrent professioneel gereedschap. 
 

We zijn u te allen tijde graag van dienst, online op Gereedschapcentrum.nl
of in onze showroom aan de Boterberg 10 te Tilburg!