Ruilen, retouren & klachten

Bij Gereedschapcentrum.nl kunt u zich binnen een (verlengde) termijn van 100 dagen (in plaats van de wettelijk voorgeschreven 14 dagen) beroepen op uw herroepingsrecht, ongeacht of u op de website iets heeft besteld of in de showroom heeft gekocht. Dit geldt bovendien voor zowel consumenten als bedrijven. Anders dus dan de wet die voorschrijft dat dit slechts consumenten betreft. 

Een aankoop retourneren? Dit kunt u doen door onderstaande formulier in te vullen. Gelieve dit te doen voordat u uw aankoop gaat retourneren. Vanaf het moment van het indienen van uw retourformulier dient uw aankoop binnen 14 dagen retour gezonden te zijn.

Let op: producten die beschadigd, incompleet of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

Is uw artikel defect? Ga dan naar de rubriek Garantie.

Retourformulier

Heeft u al een account? Log eerst in! U komt vanzelf terug op deze pagina.

Persoonlijke gegevens

Productgegevens

* Verplichte velden

Kosten:
De directe kosten voor het terugsturen van een artikel zijn voor uw rekening. Eventuele oorspronkelijke bezorgkosten krijgt u wel vergoed als u de volledige zending retourneert.

Annuleren van een geplaatste bestelling
U kunt uw geplaatste bestelling kostenloos annuleren wanneer deze nog niet door ons verzonden is. Het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten zal dan aan u terugbetaald worden.

Crediteren/terugbetalen:
Gereedschapcentrum.nl is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk, waardoor het voldoet aan de meest recente regelgeving rondom internetaankopen.

''De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.'' 

Uiterlijk 14 dagen na het melden van de herroeping door consument/bedrijf dienen de goederen retour gezonden te zijn naar Gereedschapcentrum.nl. Terugbetaling geschiedt dan binnen de termijn van 5 werkdagen. 

Klachten:
Heeft u een klacht of probleem omtrent uw bestelling, levering of de afhandeling hiervan? Vul dan het contactformulier in op de contactpagina. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.
Eventuele beschadigde leveringen en/of incomplete leveringen dienen binnen 5 werkdagen na ontvangst gemeld te worden.