Vacatures

Gereedschapcentrum.nl is een snel groeiende webwinkel op het gebied van professioneel en doe-het-zelf gereedschap en toebehoren. We werken met een jong en enthousiast team van circa 40 personen en verwerken dagelijks alle bestellingen in ons magazijn te Tilburg. Daarnaast zijn er verschillende uitbreidingsplannen die komend jaar gerealiseerd gaan worden. Om deze redenen hebben wij diverse vacatures openstaan die per direct ingevuld kunnen worden.

Product Specialist

Logistiek Medewerker/Teamleider

E-mail Marketeer

Stagelopen bij Gereedschapcentrum?

Wat heeft Gereedschapcentrum.nl te bieden:
-    Een uitdagende functie binnen een succesvol bedrijf dat sterk groeit.
-    Jong team met open werksfeer
-    Goed salaris op basis van functie
-    Flexibele werktijden

Heb je interesse in een van onderstaande vacatures of wil je meer informatie? Neem dan bij voorkeur per e-mail contact met ons op. Dit kan via kim@hblonline.nl

Bij een sollicitatie gelieve altijd je CV en motivatie mee te sturen.

Let op: telefonische acquisitie vinden wij minder leuk!

 

Product Specialist

HBL Online B.V. | Tilburg | 40uur

Word jij onze nieuwe Product Specialist? HBL Online loopt voorop in professioneel gereedschap. Niet alleen in Nederland maar in heel West-Europa. We hebben diverse webshops die continue uitgebreid worden met de nieuwste machines, accessoires, merken; eigenlijk alles om de grootste én beste te kunnen zijn! Klussers moeten bij ons terecht kunnen voor al hun benodigdheden. We hebben onszelf ambitieuze doelstellingen gesteld, dus jouw hulp kunnen wij goed gebruiken. Kom je bij ons werken?

Voor jou niet 1, niet 2 maar 3 nieuwe beeldschermen, goede koffie, gratis fris, uitdagende tafelvoetbalpotjes, teamuitjes waar nog lang over nagepraat word. Bij HBL Online zijn de omstandigheden top om alles uit jezelf te halen.   

Hoe leg je aan anderen uit wat HBL Online doet?
HBL Online B.V. is een internationale speler in de power tool branche. Wij verkopen de beste machines en toebehoren in binnen- én buitenland aan professionals. Daarvoor hebben we diverse webshops. We sturen al onze activiteiten aan vanuit Tilburg. Inmiddels zijn we met meer dan 50 collega’s en er werken vooral jonge, gedreven medewerkers. Onze bedrijfscultuur? Er heerst een relaxte, informele maar bovenal professionele werksfeer. We hebben respect voor elkaar en helpen elkaar waar nodig en mogelijk. 

Wát ga je doen en wíe worden je collega’s?
We hebben continu de drang om het beste gereedschap aan te kunnen bieden. Ons assortiment groeit elke dag. We speuren alles af naar productinformatie, kijken wat de concurrent doet, etc. Jij gaat voornamelijk heel veel nieuwe producten toevoegen en verrijken met informatie! Je kunt gerust stellen dat we jou nodig hebben om onze doelen te behalen.

Samen met jouw collega-Product Specialisten zorg jij ervoor dat de klant wat te kiezen heeft. Je werkt samen in een team van circa vijf Product Specialisten en allemaal zijn zij jong, professioneel en teamplayers. Jullie helpen elkaar en steken veel van elkaar op. Ze zitten met smart op iemand als jij te wachten. 

Wanneer pas je in ons plaatje?
A must to have:

 • MBO denk- en werkniveau
 • Interesse in een baan richting economie, marketing, communicatie, ICT, logistiek etc.
 • Je vindt het leuk om met computers/computersystemen te werken
 • Je weet je weg te vinden in Microsoft Office (Word, Excel, etc.)
 • Je woont binnen een straal van 30 km van Tilburg
 • Fulltime beschikbaarheid en op korte termijn; we denken immers alleen maar in online groei, groei, groei ;)

Nice to have:

 • Ervaring bij een webshop/e-commerce (dit is een pré)
 • Ervaring met Excel
 • Tafelvoetbal skills óf goede ideeën voor tijdens de lunch

Wat wij jou te bieden hebben
Natuurlijk staat hier een en ander tegenover. Wat we hier direct klaar hebben liggen is een 7 maanden contract, een bruto maandsalaris van 1700 – 1900 euro, 200 uur per jaar om te chillen en bovenal een ontzettend aantrekkelijke en inspirerende (online) omgeving om in te werken, met de meest geavanceerde en fancy systemen en webshops. Wat ik uit eigen ervaring kan vertellen? DOEN!

Is dit jouw ding?
Zou dit weleens jouw droombaan kunnen zijn voor nu? Nice! Stuur in dat geval jouw motivatiebrief + CV naar onze collega/Office Manager Kim. Wie weet zien we je snel! Het kan hier ooit snel gaan namelijk.

 

Logistiek Medewerker/Teamleider

HBL Online B.V. | Tilburg | 40uur

Wij zijn HBL Online B.V., met webshops in heel West-Europa voor professioneel gereedschap. Momenteel groeien we nogal hard, daarom zoeken we een Logistiek Medewerker/Teamleider. Zoek jij een logistieke job met zowel uitvoerende als aansturende elementen? Bij wijze van spreken kun je maandag nog bij ons beginnen! 

Wat je kunt zeggen als je gevraagd wordt wat jij tegenwoordig doet
Je werkt bij een grote internationale speler voor professioneel gereedschap. Inmiddels in vier landen actief met een webshop. Je werkt daar in de logistiek en naast jouw uitvoerende skills stuur je een team aan om dagelijks honderden orders succesvol te kunnen verwerken. Het is een heel modern bedrijf, waar veelal jonge professionals werken en waar je veel vrijheid krijgt. Er liggen volop mogelijkheden voor persoonlijke groei.

Vanaf de middag en met name ’s avonds verandert jouw rol in een meer aansturende rol; er werken dan veelal jonge collega’s. Aan jou en jouw collega’s de taak het reilen en zeilen van de logistiek in goede banen te leiden!

Oh ja, we hebben goede koffie en de meest geavanceerde kantinevoorzieningen ;). Ons warehouse team vroeg bovendien om de nodige tafelvoetbal-skills…   

Wat deze baan toffer maakt dan andere beschikbare banen
Het warehouse van HBL Online is  een uitdagende logistieke omgeving. We zijn constant in beweging en betreden continu nieuwe markten. Dit, samen met de leuke mensen die er werken en de prettige bedrijfscultuur, maakt dit bedrijf anders dan anderen. We hebben bovendien respect voor elkaar en helpen elkaar.  

Wat belangrijk is om te weten
Van maandag t/m vrijdag is de pick-up om 23:30 uur, voor deze functie is het van belang dat je ook beschikbaarheid in de avonden hebt. Het is een vereiste dat je ook in het weekend beschikbaar bent (planning in overleg). Daarnaast is het handig als je in de regio woont. Heel specifieke werkervaring vinden wij minder essentieel, enthousiasme en leergierigheid des te meer!

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar jou als je bij de volgende puntjes een vinkje kunt zetten

 • MBO werk- en denkniveau; een logistieke opleiding is een pré
 • Logistieke werkervaring is eveneens een pré
 • Beschikbaarheid in de avonden en weekenden; flexibiliteit wanneer daar om gevraagd wordt is heel belangrijk
 • Je bent tussen de 20 en 28 jaar oud
 • Een praktische persoonlijkheid; je steekt graag je handen uit de mouwen
 • Affiniteit met elektrische apparaten is een pré
 • Je werkt gestructureerd en kunt onder druk presteren
 • Woonachtig binnen een straal van 30 km rondom Tilburg

Wat hebben wij je te bieden?
Natuurlijk staat hier het een en ander tegenover. Naast een nieuwe uitdaging en voor iedereen reële groeikansen bieden wij voor deze functie afhankelijk van leeftijd en ervaring een brutosalaris van €1750 - €1950, 200 uur vakantie per jaar, een koelkast met verfrissingen én we hebben een geweldige koffiemachine. Daarnaast hebben we een leuk team van collega’s. Vrijdags bestellen we altijd wat met de lunch!

Word jij onze nieuwe collega?
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan dagen wij jou uit om bij ons te solliciteren! Solliciteren kan door een motivatiebrief te schrijven en te begeleiden met een compleet CV. Richt je sollicitatie aan kim@hblonline.nl en wie weet maken we binnenkort kennis met jou.

Voor vragen omtrent deze functie kun je contact opnemen met onze Office Manager Kim, via
013 889 4444 of via bovenstaand e-mailadres.

E-mail Marketeer

HBL Online B.V. | Tilburg | 40 uur

Word jij onze E-mail Marketeer? Als E-mail Marketeer word jij de koning als het gaat om e-mailinteractie met onze klanten. We hebben er inmiddels meer dan 100.000 mogen helpen, dus hoe interessant is dat!? Jij duikt in onze database, doet je ding en verbaast ons met een indrukwekkende klantensegmentatie. Je hebt bij ons alle vrijheid om er jouw ding van te maken. Ben jij analytisch onderlegd en krijg je een kick van digitale campagnes en e-mailmarketing? Solliciteer dan vandaag nog!

Hoe leg je aan anderen uit wat HBL Online doet?

HBL Online B.V. is een internationale speler in de power tool branche. Wij verkopen de vetste machines en toebehoren in binnen- én buitenland aan professionals. Daarvoor hebben we diverse webshops. We sturen al onze activiteiten aan vanuit Tilburg. Inmiddels zijn we met meer dan 50 collega’s en er werken vooral jonge, gedreven medewerkers. Onze bedrijfscultuur? Er heerst een relaxte, informele maar bovenal professionele werksfeer. We hebben respect voor elkaar en helpen elkaar waar nodig en mogelijk. We hebben fanatieke tafelvoetballers en regelmatig regelen we lekkere lunches. En oh ja, onze koffie is TOP!

Wát ga je doen en wíe worden je collega’s?

Het laatste jaar hebben we grote stappen gezet in e-commerce en online marketing. We hebben nu een veelzijdig en talentvol Marketing & ICT team bestaande uit online marketeers, een UX designer, programmeurs, etc. Nu willen we ons team uitbreiden met een e-mailmarketeer. Iedere speler van het team is jong, ambitieus, heeft zijn eigen skills en allemaal zijn we data driven! We menen een mooie stoel vrij te hebben voor jou en zijn benieuwd of jij het aandurft om bij ons een slag te maken met onze e-mailmarketing campagnes. 

Wanneer pas je in ons plaatje?

A must to have:

Afgeronde HBO/WO-opleiding richting Economie, Marketing, Bedrijfskunde, etc.
Aantoonbare en relevante werkervaring (2+ jaar) richting online marketing/e-mailmarketing/data of campaign management
Bovenal een passie voor digital marketing; campagnes wordt écht jouw ding hier
Een woonplaats binnen een straal van 40 km van Tilburg
Fulltime beschikbaarheid en op korte termijn; we denken immers alleen maar in online groei, groei, groei ;)
De drive om binnen 7 maanden absolute meerwaarde te veroveren en met aantoonbaar resultaat te pronken bij het management; oftewel rendement uit e-mailmarketing!

Nice to have:

 • Ervaring met e-mailmarketing
 • Ervaring in e-commerce is een pré
 • Tafelvoetbal skills óf goede suggesties voor een lekkere lunch

Wat wij jou te bieden hebben

Natuurlijk staat hier een en ander tegenover. Wat we hier direct klaar hebben liggen is een 7 maanden contract, een bruto maandsalaris van 2200 – 2600 euro, 200 uur per jaar om te chillen en bovenal een ontzettend aantrekkelijke en inspirerende (online) omgeving om in te werken, met de meest geavanceerde en fancy systemen en webshops. Wat ik uit eigen ervaring kan vertellen? DOEN!

Is dit jouw ding?

Zou dit weleens jouw droombaan kunnen zijn voor nu? Nice! Stuur in dat geval jouw motivatiebrief, jouw reason-to-apply, jouw verhaal waarom wij jou moeten uitnodigen hiervoor, naar onze collega/Office Manager Kim >>> kim@hblonline.nl. Begeleid deze brief met een compleet CV. Wie weet zien we je snel! Het kan hier ooit snel gaan namelijk. 

Stage lopen bij Gereedschapcentrum?

fulltime/parttime | locatie Tilburg

Het is ook mogelijk om stage te lopen bij Gereedschapcentrum.nl! We zijn een erkend leerbedrijf en regelmatig zijn er bij ons stagiaires actief. Meer dan eens bevalt het hen zo goed dat ze hier parttime blijven werken. We werken met een leuke club jonge medewerkers, je ontvangt (bij een reguliere stageperiode) een stagevergoeding en in feite zien we je gewoon als medewerker, in plaats van als "de stagiair". Dit alles maakt stage lopen bij Gereedschapcentrum.nl leuk én leerzaam! Neem voor een eventuele stage contact met ons op voor de mogelijkheden en voorwaarden.