Verzenden & afhalen

Hier vindt u alle informatie omtrent verzenden en afhalen.

Gratis bezorging binnen Nederland en België

Bij Gereedschapcentrum.nl profiteert u binnen Nederland en België van de volgende standaardverzending:

PostNL Handtekening voor ontvangst (0-30 Kg) is GRATIS voor bestellingen vanaf €100,-.
Voor bestellingen onder de €100,- betaalt u €5,95 verzendkosten.

Eventuele beschadigde zendingen dienen binnen 5 werkdagen na ontvangst gemeld te worden.

* Op de Waddeneilanden is geen zaterdaglevering mogelijk.

** LET OP | Interessant voor bedrijven! | Anders dan voorheen is verzenden naar een postbusadres nu wél mogelijk!

Snelle standaardlevering

Als u voorradige artikelen van maandag tot en met vrijdag voor 22:59 uur heeft besteld en betaald*, wordt uw pakket meestal de volgende dag door PostNL aangeboden. Orders die in het weekend worden geplaatst, dit betreft vrijdag na 22:59 uur tot en met zondag, zullen in de regel op maandag verzonden worden. Mocht uw bestelling onverhoopt vertragen dan nemen we contact met u op.
 

ToolToday© - Vandaag in huis.

Gaat het u nog niet snel genoeg? Geen probleem! Daarvoor hebben wij ToolToday© - Vandaag in huis in het leven geroepen. Plaats doordeweeks vóór 12:45 uur uw bestelling en ontvang nog diezelfde dag uw aankopen. Let op: alleen in Nederland! Uw pakketje wordt tussen 18:00 - 22:00 uur bezorgd. Voor slechts een kleine meerprijs - €4,95 bij bestellingen vanaf €100 en €11,95 bij bestellingen tot €100 profiteert u van deze razendsnelle service. Uitproberen dus! 

Track & Trace mét GPS tracking
Deze dienst werkt met een track & trace link mét GPS tracking. Deze ontvangt u vanaf 18:00 uur per e-mail. Let op: in de beginweken van deze nieuwe dienst kan het gebeuren dat de tracking niet goed werkt. Hier wordt door onze bezorgpartner aan gewerkt en dit zal binnenkort verholpen zijn. Vragen over uw levering? Neem even contact op, dan helpen we u graag!

Hoe wordt uw pakket verzonden?

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, wordt het pakket op de door u aangegeven wijze bij u bezorgd. Om de bestelde artikelen bij u af te leveren maakt Gereedschapcentrum.nl gebruik van de diensten van PostNL. Zodra uw pakket is afgeleverd bij PostNL ontvangt u per e-mail een bevestiging dat uw producten zijn verzonden.

Let op! U kunt een opmerking meegeven aan uw bestelling, maar verzoeken om uw pakket bijvoorbeeld onder de carport, in de achtertuin, over de schutting te plaatsen vallen buiten de verantwoordelijkheid van Gereedschapcentrum.nl. In principe zal de bezorger van PostNL dergelijke verzoeken dan ook níet uitvoeren. 

Een beter milieu begint bij Gereedschapcentrum.nl
Bij Gereedschapcentrum.nl wordt veel waarde gehecht aan duurzaam ondernemen; wij hergebruiken al het verpakkingsmateriaal waarin fabrikanten producten leveren. Het kan dus voorkomen dat u bijvoorbeeld een Makita boormachine in een doos van Bosch ontvangt, in plaats van dat we een extra doos gebruiken. Onze visie is dat het gaat om de inhoud van het pakket, hetgeen u besteld heeft, en niet om de verpakking. Die wordt veelal bij het oud papier aan de straat gezet. Door deze manier van werken dragen wij een steentje bij aan een beter milieu.

Niet thuis

Als u niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht achter met daarop een ‘niet thuis-code’. Met deze code kunt u zelf kiezen waar en wanneer u uw pakket wilt ontvangen. U kunt uw keus tot 22:00 uur aan PostNL doorgeven. En anders probeert de bezorger het de volgende dag nog een keer. 

Lukt het de tweede keer ook niet om uw pakket te bezorgen? Dan bewaart PostNL het voor u op een PostNL locatie bij u in de buurt. U heeft dan twee weken de tijd om het pakket op te halen. Daarna wordt het pakket terug naar Gereedschapcentrum.nl gestuurd. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als u uw pakket ophaalt, anders mag PostNL het pakket niet aan u meegeven.

Palletzending

Palletzendingen voor bestellingen vanaf €100,- zijn GRATIS (met uitzondering van de Waddeneilanden, neem hiervoor contact met ons op).

Wanneer wordt een bestelling een palletzending?
Doordat een aantal producten te groot of te zwaar zijn dienen deze per pallet verzonden te worden. Dit staat per product vermeld en wordt tijdens het bestelproces automatisch aangegeven.
Palletlevering is alleen tijdens kantoortijden mogelijk. Als u de artikelen van maandag t/m vrijdag vóór 17:00 uur heeft besteld en betaald*, wordt uw pakket meestal de volgende werkdag door de transporteur bij u aangeboden. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, dit betreft vrijdag ná 17:00 uur t/m zondag, zullen in de regel op maandag verzonden worden.

Voor palletzendingen maakt Gereedschapcentrum.nl gebruik van de distributeur TransMission.

*De leveringstermijn is alleen van toepassing wanneer u betaalt met iDEAL, Paypal, Mister Cash & Visa/Mastercard. Wanneer u betaalt met een van de overige betaalmethoden zal de levering 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen.

Indien een palletzending geannuleerd wordt na verzending, of wordt geweigerd aan de deur, is Gereedschapcentrum.nl gerechtigd de hieruit voortvloeiende kosten naar redelijkheid en billijkheid te verhalen op de klant. 

Vragen over palletlevering? Neem gerust even contact op met ons, onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord!

Afhalen

U bent altijd van harte welkom in onze showroom. Wilt u uw bestelling in onze showroom komen afhalen? Gelieve even te bellen om er zeker van te zijn dat het product voorradig is. Voor meer informatie omtrent openingstijden en adresgegevens verwijzen wij u naar de pagina "Showroom/Winkel"