Bosch Gereedschapstas

Bent u op zoek naar een Bosch Gereedschapstas? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Bosch Gereedschapstas is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Gereedschapstas van Bosch kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Bosch Gereedschapstas. Bestelt u uw Bosch Gereedschapstas vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar +31 (0)13 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

5 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Bosch tas / etui voor GSR / GSB 10,8V boormachines

  Direct leverbaar

  Normale prijs: € 19,95

  Speciale prijs: Excl. BTW: € 8,26 Incl. BTW: € 9,99

 2. Bosch tas / etui voor GSR / GSB 18V boor-/schroefmachine

  Direct leverbaar

  Excl. BTW: € 12,39 Incl. BTW: € 14,99

5 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

Gereedschapstas van Bosch

Bosch is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Bosch Gereedschapstas? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Gereedschapstas?

Gereedschapstas van Bosch online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Bosch Gereedschapstas online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Bosch Gereedschapstas bestellen. Heeft u vragen over een Gereedschapstas of heeft u andere vragen neem dan contact op via +31 (0)13 889 4444 of een andere contactoptie.