Facom Inbussleutel

Bent u op zoek naar een Facom Inbussleutel? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Facom Inbussleutel is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Inbussleutel van Facom kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Facom Inbussleutel. Bestelt u uw Facom Inbussleutel vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar +31 (0)13 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

3 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren
  1. Facom 84TC.JE5 5 delige inbussleutelset - T greep

    Zie levertijd

    Normale prijs: € 121,00

    Speciale prijs: Excl. BTW: € 81,81 Incl. BTW: € 98,99

3 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

Inbussleutel van Facom

Facom is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Facom Inbussleutel? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Inbussleutel?

Inbussleutel van Facom online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Facom Inbussleutel online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Facom Inbussleutel bestellen. Heeft u vragen over een Inbussleutel of heeft u andere vragen neem dan contact op via +31 (0)13 889 4444 of een andere contactoptie.