FERM Lijm

Bent u op zoek naar een FERM Lijm? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie FERM Lijm is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Lijm van FERM kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie FERM Lijm. Bestelt u uw FERM Lijm vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar +31 (0)13 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ferm GGA1002 Lijmpatronen - 11.2x100mm (6st)

    Direct leverbaar

    Normale prijs: € 3,94

    Speciale prijs: Excl. BTW: € 2,22 Incl. BTW: € 2,69

1 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

Lijm van FERM

FERM is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een FERM Lijm? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Lijm?

Lijm van FERM online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een FERM Lijm online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw FERM Lijm bestellen. Heeft u vragen over een Lijm of heeft u andere vragen neem dan contact op via +31 (0)13 889 4444 of een andere contactoptie.