Festool Accu / Lader

Een accu vormt voor diverse apparaten en gereedschappen de basis. Ten slotte zorgt de batterij voor de werking van bijvoorbeeld boormachines, cirkelzagen en bouwradio’s zónder dat u hierbij een stopcontact hoeft te gebruiken. De accu opladen doe je – logisch – met een acculader. 

Heeft u een accu en/of acculader nodig? Dan vindt u deze waarschijnlijk bij Gereedschapcentrum.nl. We hebben een groot assortiment en bieden deze tegenover zeer aantrekkelijke prijzen aan. Daarnaast profiteert u ook van onze deskundigheid en de volledige garantie. Gereedschapcentrum.nl is daarnaast ook uw adres voor interessante accu- en ladercombinaties.

Accu’s en acculaders: wat zijn het?

Een accu bestaat uit een collectie cellen die zorgt voor stroombehoud in uw apparaat of stuk gereedschap. De stroom wordt toegevoerd via een oplader – de acculader. Hiermee laadt u uw product op, zodat u deze op welke plaats dan ook kunt gebruiken.

De verschillende soorten accu’s en acculaders

Het is geen eenvoudige opgave om precies de accu’s en de betreffende acculader voor uw apparaat te vinden. Op de markt zijn er veel diverse soorten batterijen én laders aanwezig – deze zijn niet allemaal voor alle producten toepasbaar. Eén voorbeeld van onderscheid dat we maken op Gereedschapcentrum.nl is aan de hand van de diverse producten. Gereedschapcentrum.nl verkoopt bijvoorbeeld producten van Bosch, Makita en DeWalt. Daarnaast lopen de acculaders uiteen op het gebied van voltage. Sommige exemplaren beschikken over een voltage van 3.6V, hoewel er ook uitvoeringen bestaan met een voltage van maar liefst 36V. De laadtijd eveneens per product verschillend. Snelladers hebben meestal slechts een kwartier nodig om de accu te laden – bij andere producten is dit beduidend langer.

Wat zijn de voordelen van accu’s en acculaders?

  • Een accu zorgt ervoor dat u uw product overal kunt gebruiken;
  • Een acculader is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen;
  • Een snellader zorgt ervoor dat uw accu binnen vijftien minuten volledig is opgeladen.

Ik ben geïnteresseerd: wat moet ik doen?

Op zoek naar losse accu’s en/of een acculader om deze mee op te laden? Ga dan naar Gereedschapcentrum.nl. Hier vindt u een flink assortiment accu’s én acculaders van diverse ontwikkelaars, allen voorzien van hun eigen voordelen en specifieke kenmerken. Profiteer daarbij van de scherpe prijzen, snelle bezorging en ultieme deskundigheid.

Dit vindt u misschien ook interessant:
Accu's
Acculaders