Fiskars Schaar

De technologie stelt ons in staat de meest geavanceerde, uitbundige gereedschapsstukken te ontwerpen. Soms doen er zich situaties voor dat zélfs die apparaten niet in staan zijn de desbetreffende klus te klaren, terwijl een simpel instrument als de schaar dit wél kan doen. Mocht u op zoek zijn naar scharen die naadloos door uw materiaal heenkomen: kijk niet verder dan Gereedschapcentrum.nl!

Op Gereedschapcentrum.nl vindt u de meest uiteenlopende gereedschappen. Zo zijn wij hét adres voor elektrische scharen én scharen die op een accu werken, maar ook voor een old-fashioned handschaar. Twijfel niet, want de meest kwalitatieve exemplaren vindt u nergens goedkoper. Daarnaast profiteert u direct van onze deskundigheid, een snelle levering en nog véél meer. Vragen? Mail ze gerust naar info@gereedschapcentrum.nl.

Scharen: wat zijn het?

De schaar behoeft eigenlijk weinig uitleg: iedereen is op de hoogte van wat een schaar kan doen en hoe deze eruit ziet. Minder bekend is het feit dat schaar A beduidend anders in elkaar steekt dan schaar B. Zo zijn er scharen voor verschillende materialen, scharen die minder scherp zijn dan andere uitvoeringen, enzovoort. Op Gereedschapcentrum.nl vindt u ze allemaal terug.

De verschillende soorten scharen

Een goed voorbeeld van een specifieke soort schaar is de zogenaamde platte schaar, gemaakt door onder meer de producent Makita. Die schaar is vervaardigd uit ijzercarbide en beschikt over een veel langere levensduur dan een exemplaar van roestvrij staal. De verchroomde snijvlakken zorgen voor een maximaal resultaat. De plaatschaar is wéér anders: deze is in staat om door stug materiaal als plaatstaal heen te komen en beschikt over speciale groeven voor méér comfort voor de gebruiker. Een voordeel van de handschaar tegenover een exemplaar met accu of elektriciteit is dat deze makkelijker en minder omslachtig in het gebruik zijn – u klaart de klus binnen enkele tellen.

Wat zijn de voordelen van scharen?

  • Een handschaar is makkelijker te pakken en eenvoudig in gebruik;
  • Een schaar is, afhankelijk van het type, in staat om door stugge materialen te kopen;
  • Een schaar gaat, afhankelijk van het type, lang mee.

Ik ben geïnteresseerd: wat moet ik doen?

Interesse in een schaar? Tip: kijk niet verder dan Gereedschapcentrum.nl! Dit is hét adres voor een enorm assortiment scharen die allemaal andere doelen dienen. Daarbij helpen we u graag tijdens het maken van een definitieve keuze: neem contact met ons op via +31 (0)13 889 4444 óf mail naar info@gereedschapcentrum.nl.

Dit vindt u misschien ook interessant:
Elektrische plaatschaar
Plaatschaar