Hitachi SDS Plus beitels

Bent u op zoek naar een Hitachi SDS Plus beitels? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Hitachi SDS Plus beitels is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

SDS Plus beitels van Hitachi kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Hitachi SDS Plus beitels. Bestelt u uw Hitachi SDS Plus beitels vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar +31 (0)13 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

2 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Hitachi 751121 SDS-plus Tandbeitel met Widia tanden - 32x130mm

  Zie levertijd

  Normale prijs: € 224,00

  Speciale prijs: Excl. BTW: € 184,29 Incl. BTW: € 222,99

 2. Hitachi 751122 SDS-plus Tandbeitel met Widia tanden - 32x200mm

  Zie levertijd

  Normale prijs: € 241,00

  Speciale prijs: Excl. BTW: € 198,34 Incl. BTW: € 239,99

2 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

SDS Plus beitels van Hitachi

Hitachi is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Hitachi SDS Plus beitels? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor SDS Plus beitels?

SDS Plus beitels van Hitachi online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Hitachi SDS Plus beitels online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Hitachi SDS Plus beitels bestellen. Heeft u vragen over een SDS Plus beitels of heeft u andere vragen neem dan contact op via +31 (0)13 889 4444 of een andere contactoptie.