Hitachi SDS Plus borenset

Bent u op zoek naar een Hitachi SDS Plus borenset? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Hitachi SDS Plus borenset is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

SDS Plus borenset van Hitachi kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Hitachi SDS Plus borenset. Bestelt u uw Hitachi SDS Plus borenset vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar +31 (0)13 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

4 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren
  1. Hitachi 751025 5 delige SDS-plus boren set in cassette + Boorhouder met SDS-plus adapter - 13mm

    Zie levertijd

4 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

SDS Plus borenset van Hitachi

Hitachi is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Hitachi SDS Plus borenset? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor SDS Plus borenset?

SDS Plus borenset van Hitachi online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Hitachi SDS Plus borenset online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Hitachi SDS Plus borenset bestellen. Heeft u vragen over een SDS Plus borenset of heeft u andere vragen neem dan contact op via +31 (0)13 889 4444 of een andere contactoptie.