Keyang Accu Slijpmachine

Slijpmachines worden veel gebruikt voor het slijpen van diverse materialen, waaronder metaal en staal. Het is een product dat bij uitstek is geschikt voor meer grove werkzaamheden, waardoor u dergelijke machines veelal aantreft op bijvoorbeeld bouw- en constructieplaatsen. Desondanks hebben slijpmachines méér toepassingen.

Bent u op zoek naar een slijpmachine – bij voorkeur een exemplaar dat op accu werkt? Dan zit u bij Gereedschapcentrum.nl goed! Hier geniet u van verschillende voordelen, waaronder deskundigheid, een gunstige prijs en een snelle bezorging. Wij hebben een flink aanbod slijpmachines met diverse functies en van uiteenlopende producenten. Bel nu naar +31 (0)13 889 4444 voor méér informatie óf stuur – geheel vrijblijvend – een mailtje naar info@gereedschapcentrum.nl.

Accu slijpmachines: wat zijn het?

Slijpmachines met accu worden – zoals de naam al doet vermoeden – ingezet voor slijpwerkzaamheden voor verschillende materialen, waaronder metaal en staal. Deze exemplaren specifiek worden aangedreven door een accu en hebben derhalve een voordeel op slijpmachines met een stekker: ze zijn namelijk overal te gebruiken.

De verschillende soorten accu slijpmachines

Accu slijpmachines zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Welke u nodig heeft hangt af van uw persoonlijke doeleinden. De verschillen bevinden zich op meerdere gebieden waarvan het vermogen er één is. De machines die een wattage hebben van méér dan 18V gelden doorgaans als krachtig: deze exemplaren worden het meest gebruikt door mensen uit het vak. Daarnaast beschikken we op Gereedschapcentrum.nl over verschillende versies, slijpmachines met uiteenlopende accessoires en exemplaren van verschillende merken. 

Wat zijn de voordelen van accu slijpmachines?

  • Slijpmachines met een accu zijn bruikbaar voor uiteenlopende toepassingen;
  • Slijpmachines met een accu zijn overal bruikbaar;
  • Slijpmachines met een accu en een voltage hoger dan 18V zijn uitermate geschikt voor vakwerk.

Ik ben geïnteresseerd: wat moet ik doen?

Heeft u interesse in één van de slijpmachines die verkrijgbaar zijn op Gereedschapcentrum.nl? Twijfel dan niet en plaats uw bestelling direct. U ontvangt uw product, mits vóór 22:59 op een doordeweekse dag besteld, de volgende dag al in huis. Daarnaast maakt u direct kennis met onze combinatie van scherpe prijzen, uitstekende service en gedegen deskundigheid.

Dit vindt u misschien ook interessant:
Buizenslijpmachines met een accu
Haakse slijpers met een accu