Makita Accu Boren / Schroeven

Accu Boren / Schroeven

Naast de gewone boormachines, levert Makita ook accu boormachines. In deze categorie zijn verschillende machines verkrijgbaar.

Makita accu boormachine soorten

De soorten accu boormachines die Makita levert zijn accu klopboormachines, accu schroefboormachines en accu boormachines 18v. Als u een Makita accuboormachine wilt aanschaffen, dan kunt u kiezen voor een losse body of voor een complete set. Bij de losse body’s kunt u de accu en de acculader apart aanschaffen. Een complete set bevat deze producten wel, evenals een koffer en/of een accessoireset. Daarnaast heeft Makita accu boormachine sets. Deze sets bevatten een machine, een beschermkap, een acculader, een koffer, een zaklamp en twee accu’s.

Makita accuboor kopen

De Makita accu boormachines en de sets zijn verkrijgbaar in meerdere prijsklassen. Op de Makita accuboormachine en op de sets krijgt u 3 jaar garantie. Bestellen bij Gereedschapcentrum.nl heeft meerdere voordelen. Als u uw bestelling voor 22:59 uur plaatst, dan heeft u uw bestelling morgen al in huis. Daarnaast betaalt u geen verzendkosten voor bestellingen boven de €100,-.