Makita Accu Kitspuit / Lijmpistool

Bent u op zoek naar een Makita kitspuit? Op Gereedschapcentrum.nl kunt u diverse Makita kitspuiten bestellen!

Makita kitspuit soorten

Met een Makita kitspuit kunt u lijm aanbrengen en u kunt naden kitten. De Makita kitspuiten zijn in diverse varianten verkrijgbaar. U kunt kiezen voor een complete set of voor een losse body. De losse body’s worden standaard geleverd zonder accu’s en zonder een acculader. Deze dient u apart aan te schaffen. U kunt er ook voor kiezen om een complete set aan te schaffen, dan heeft u meteen alles in huis om aan de slag te gaan.

Makita kitspuit kopen

Als u uw Makita kitspuit bij Gereedschapcentrum.nl bestelt, dan kunt u van meerdere voordelen profiteren! Voor bestellingen boven de €100,-. betaalt u bijvoorbeeld geen verzendkosten. Ook wordt uw bestelling de volgende dag al bezorgd als u voor 22:59 uur bestelt. U krijgt 3 jaar garantie op een kitspuit van Makita.

17 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

Accu Kitspuit / Lijmpistool van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Accu Kitspuit / Lijmpistool? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Kitspuit / Lijmpistool?

Accu Kitspuit / Lijmpistool van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Accu Kitspuit / Lijmpistool online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Accu Kitspuit / Lijmpistool bestellen. Heeft u vragen over een Accu Kitspuit / Lijmpistool of heeft u andere vragen neem dan contact op via +31 (0)13 889 4444 of een andere contactoptie.