Makita Accu Haakse slijper

Bent u op zoek naar een Makita accu haakse slijper? Gereedschapcentrum.nl heeft diverse Makita haakse slijpers op accu in het assortiment!

Makita haakse slijper soorten

Als u een Makita accu haakse slijper wilt aanschaffen, dan heeft u de keuze uit diverse modellen. Weet u niet zeker welk model het meest voor uw klus geschikt is? Dan kunt u de omschrijvingen van de verschillende modellen raadplegen. Hierin staan de kenmerken en de specificaties per model. Daarnaast staan de producten aangegeven die standaard meegeleverd worden. Sommige modellen worden standaard geleverd zonder slijpschijf. De slijpschijf dient u dan apart aan te schaffen.

Haakse slijper Makita kopen

Als u uw Makita haakse slijper bestelt bij Gereedschapcentrum.nl, dan kunt u van meerdere voordelen profiteren! Voor bestellingen boven de €100,-. betaalt u bijvoorbeeld geen verzendkosten. Ook wordt uw bestelling de volgende dag al bezorgd als u voor 22:59 uur bestelt. Op de haakse slijpers van Makita krijgt u drie jaar garantie.

28 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

28 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

Accu Haakse slijper van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Accu Haakse slijper? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Haakse slijper?

Accu Haakse slijper van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Accu Haakse slijper online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Accu Haakse slijper bestellen. Heeft u vragen over een Accu Haakse slijper of heeft u andere vragen neem dan contact op via +31 (0)13 889 4444 of een andere contactoptie.