Makita Gereedschapstas

Bent u op zoek naar een Makita Gereedschapstas? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Makita Gereedschapstas is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Gereedschapstas van Makita kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Makita Gereedschapstas. Bestelt u uw Makita Gereedschapstas vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar +31 (0)13 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

7 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren
  1. Makita P-46305 tas

    Direct leverbaar

    Normale prijs: € 30,00

    Speciale prijs: Excl. BTW: € 23,96 Incl. BTW: € 28,99

  2. Makita tas voor 10,8V machines

    Direct leverbaar

7 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

Gereedschapstas van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Gereedschapstas? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Gereedschapstas?

Gereedschapstas van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Gereedschapstas online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Gereedschapstas bestellen. Heeft u vragen over een Gereedschapstas of heeft u andere vragen neem dan contact op via +31 (0)13 889 4444 of een andere contactoptie.