Makita Benzine Kettingzaag

Benzine Kettingzaag

Bent u op zoek naar een Makita accu kettingzaag? Op Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse Makita kettingzagen!

Makita kettingzaag soorten

Als u een Makita kettingzaag wilt aanschaffen, dan kunt u meerdere keuzes maken. Bij de kettingzagen heeft u keuze uit 18v en uit 36v. Daarnaast kunt u kiezen voor een losse body of voor een complete set. Een complete set bevat de machine, de accu’s, een acculader, een koffer, een zwaard en een zaagketting. Bij een losse body krijgt u hetzelfde pakket, alleen de accu’s en de acculader ontbreken. Zowel de Makita accu’s als de Makita acculader kunt u apart bij ons bestellen.

Kettingzaag Makita kopen

De Makita kettingzagen zijn in meerdere prijsklassen verkrijgbaar. Als u bij Gereedschapcentrum.nl bestelt, dan profiteert u van meerdere voordelen. Zo wordt uw bestelling de volgende dag al bezorgd als u voor 22:59 uur bestelt. Daarnaast betaalt u voor bestellingen boven de €100,- geen verzendkosten. Op de Makita kettingzagen krijgt u 3 jaar garantie.

3 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

Benzine Kettingzaag van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Benzine Kettingzaag? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Benzine Kettingzaag?

Benzine Kettingzaag van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Benzine Kettingzaag online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Benzine Kettingzaag bestellen. Heeft u vragen over een Benzine Kettingzaag of heeft u andere vragen neem dan contact op via +31 (0)13 889 4444 of een andere contactoptie.