Rems Tegelboor

Bent u op zoek naar een Rems Tegelboor? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Rems Tegelboor is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Tegelboor van Rems kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Rems Tegelboor. Bestelt u uw Rems Tegelboor vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar +31 (0)13 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren
  1. Rems Tegelboren Set 6-8-10 droogboren - 6 / 8 / 10mm - 181700

    Zie levertijd

    Normale prijs: € 176,00

    Speciale prijs: Excl. BTW: € 144,62 Incl. BTW: € 174,99

1 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

Tegelboor van Rems

Rems is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Rems Tegelboor? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Tegelboor?

Tegelboor van Rems online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Rems Tegelboor online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Rems Tegelboor bestellen. Heeft u vragen over een Tegelboor of heeft u andere vragen neem dan contact op via +31 (0)13 889 4444 of een andere contactoptie.