Ryobi Zaagtafel

Op zoek naar een uiterst geschikte manier om laminaat, verschillende panelen of plinten te zagen? Dan zoekt u een zaagtafel. Deze producten zijn uitermate geschikt voor het nauwkeurig afkorten en zagen van grote werkstukken óf voor zaagwerkzaamheden waarbij krachtig gezaagd moet worden.

Gereedschapcentrum.nl beschikt over een groot assortiment zaagtafels met uiteenlopende kenmerken, waaronder de Makita MLT100X en de Metabo TS254 - twee van de best verkochte modellen. Geïnteresseerd? Bel dan naar +31 (0)13 889 4444 voor deskundig advies tijdens het maken van de best mogelijke keuze.

3 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

Wat is een zaagtafel?

Een zaagtafel is een zaagmachine die zich prima leent voor het zagen van panelen en plinten van verschillende materialen. Met het verticale zaagblad maakt u eenvoudig lange zaagsneden, maar kunt u ook nauwkeurig uw materiaal afkorten. De zaagtafel is vrij fors in ontwerp en daarom niet bepaald geschikt om mee te nemen.

De verschillende soorten zaagtafels

Zaagtafels komen voor in verschillende soorten en maten. Allereerst verschillen ze op het gebied van zaagblad: deze zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Sommige zaagtafels hebben extra kenmerken, zoals stofafzuiging, parallelgeleiders en een onderstel. Daarnaast verschilt ook het vermogen per tafel. De best verkochte exemplaren zijn de Makita MLT100X en de Metabo TS 254.

Wat zijn de voordelen van een zaagtafel?

  • De zaagtafels zijn geschikt voor het zagen van grote werkstukken, maar ook voor nauwkeurig zagen
  • De zaagtafels zijn toepasbaar op meerdere materialen
  • De zaagtafels zijn uitbreidbaar met verschillende features, waaronder stofafzuiging en parallelgeleiders.

Ik ben geïnteresseerd; wat moet ik doen?

Interesse in een zaagtafel? Die bestelt u natuurlijk via Gereedschapcentrum.nl. Hier profiteert u van een scherpe prijs en snelle bezorging. Bekijk snel ons complete assortiment zaagtafels.

Dit vindt u misschien ook interessant:

Afkortzaag
Cirkelzagen