Vetec Overig

Producten uit de categorie ‘overige categorieën’: wat zijn het?

In de categorie ‘overig’ vindt u gereedschappen die niet zijn te classificeren als accugereedschap, accessoires, elektrisch gereedschap, handgereedschap, tuingereedschap óf laser- en meetinstrumenten. Daaronder vallen onder meer producten die iets te maken hebben generators, benzine, gas en verlichting, maar ook allerhande benodigdheden als ladders, schilderspullen en schrijfmaterialen.

De verschillende soorten overige producten

We onderscheiden een aantal producten die in deze categorie vallen, waaronder verlichtingsmaterialen, verpakkingsmaterialen, werkbanken en diverse spullen ten behoeve van de werkplaatsinrichting. Daarnaast bevat ook deze categorie weer een categorie ‘overig’ – voor producten die écht nergens anders bij horen. Het voordeel van deze categorie is dat u alle producten die niet bij een andere categorie horen eenvoudig kunt terugvinden.

Ik ben geïnteresseerd: wat moet ik doen?

Geïnteresseerd in een product uit deze categorie? Ga dan naar Gereedschapcentrum.nl en kies vin het menu voor ‘overige categorieën’. Bestel direct en profiteer van diverse gunstige voorwaarden, waaronder een snelle bezorging, een gratis verzending vanaf €100 en een deskundig advies.

Dit vindt u misschien ook interessant:
Generators
Ladders