usp1
usp2
usp3

Metabo OF E 1229 Signal bovenfrees - 1200W - 8mm

Metabo OF E 1229 Signal bovenfrees - 1200W - 8mm
adviesprijs
594,00
471,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo OF E 1229 Bovenfrees: Een krachtpatser voor de fijnproevers
      Zoek je een bovenfrees die geen uitdaging uit de weg gaat? De Metabo OF E 1229 Signal bovenfrees stelt je niet teleur. Met zijn 1200 Watt opgenomen vermogen is deze krachtpatser klaar voor elk project, hoe groots of gedetailleerd ook. Het unieke meetklokje waarborgt een uitzonderlijke precisie tot 0,1 mm bij het instellen van de freesdiepte, waardoor elke bewerking met een chirurgische nauwkeurigheid plaatsvindt. Daarnaast zorgt de drietraps-geleider voor ongekende flexibiliteit in het instellen van diverse freesdiepten, terwijl de stabiele en torsiestijve 2-kolommengeleiding garant staat voor de hoogst mogelijke precisie. Schakel moeiteloos frezen dankzij de asvergrendeling en laat het Vario-Tacho-Constamatic (VTC)-systeem het werk doen door het toerental te optimaliseren en constant te houden onder belasting. Of je nu werkt aan gedetailleerd houtsnijwerk of grootschalige projecten, de Metabo OF E 1229 levert topprestaties zonder compromissen, mede dankzij de overbelastingsbeveiliging die de motor beschermt tegen oververhitting en het glijdende voetplaatje van aluminium persgietwerk.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Veiligheid komt altijd op de eerste plaats, en de Metabo OF E 1229 Signal bovenfrees verzekert je hiervan bij elke klus. De overbelastingsbeveiliging fungeert als een waakhond die over de motor waakt, hem beschermt tegen oververhitting en zo de levensduur van je gereedschap verlengt. Bovendien draagt de asvergrendeling bij aan een veilige verwisseling van de frezen, terwijl de afschakelkoolborstels een extra beschermingslaag bieden. Met de mogelijkheid tot afzuiging door aansluiting van een alleszuiger blijft je werkplek schoon en stofvrij, wat niet alleen bijdraagt aan de nauwkeurigheid van je werk, maar ook aan je gezondheid. Deze elementen garanderen een veilige en duurzame gebruikservaring, waardoor je met een gerust hart aan elk project kunt beginnen. De Metabo OF E 1229 is dan ook een betrouwbare metgezel voor de lange termijn.

      Waarom je niet zonder onze webshop kunt
      Kiezen voor onze webshop betekent kiezen voor gemak, kwaliteit en een service die net zo betrouwbaar is als de Metabo OF E 1229 Signal bovenfrees. Enthousiast over dit topgereedschap? Bij ons profiteer je niet alleen van scherpe prijzen die je budgetvriendelijk in staat stellen om je gereedschapskist uit te breiden, maar ook van onze snelle levering. Geen lange wachttijden meer; je kunt vrijwel direct aan de slag met je projecten. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar met een vriendelijke service, of je nu vragen hebt over onze producten of advies nodig hebt voor je aankoop. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en dat merk je aan alles. Laat de Metabo OF E 1229 Signal bovenfrees de ster zijn van je volgende project, en ervaar het gemak en de voordelen van bestellen bij ons.

      Werkt op

      Netstroom

      Diameter schacht mm

      8

      Diameter schacht

      8

      Maximale freesdiepte

      50 mm

      Gewicht (Product)

      3.5 kg

      Variabel toerental

      Ja

      Opgenomen vermogen

      1200 W

      Type freesmachine

      Bovenfrees

      Toerental onbelast

      25500 rpm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430027337

      Artikelnummer

      81749

      1x Parallelgeleider met fijninstelling
      1x Meetklokje voor het nauwkeurig instellen
      1x Afzuigverbindingsstuk
      1x Steeksleutel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.