usp1
usp2
usp3

Metabo W 9-115 QUICK Haakse slijper - 900W - 115mm

Metabo W 9-115 QUICK Haakse slijper - 900W - 115mm
Outlet
adviesprijs
157,00
127,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Ontdek de kracht van de Metabo W 9-115 QUICK Haakse slijper
      Ben je klaar om je klussen naar een hoger niveau te tillen? Ontmoet dan de Metabo W 9-115 QUICK Haakse slijper - jouw nieuwe beste vriend voor al je slijp- en afbraamwerkzaamheden. Met een opgenomen vermogen van 900 Watt en een compact design is deze haakse slijper minder vermoeiend om mee te werken en biedt het een perfecte ergonomie. Je zult versteld staan van de kracht die in deze kleine krachtpatser schuilt, dankzij de nieuwe, voor octrooi aangemelde Metabo Marathon-motor. Deze motor zorgt niet alleen voor maximaal 50% meer koppel, maar heeft ook een tot 20% hogere overbelastingsweerstand, wat resulteert in snellere materiaalafname en een langere levensduur. Daarnaast zorgt de zonder gereedschap verstelbare beschermkap ervoor dat je snel en veilig van stand kunt wisselen, terwijl de afschakelkoolborstels je motor beschermen tegen slijtage. Klaar om jouw klussen naar een hoger niveau te tillen?

      Veiligheid en duurzaamheid voorop
      Bij krachtige machines is veiligheid geen luxe, maar een noodzaak. Daarom is de Metabo W 9-115 QUICK uitgerust met voorzieningen die niet alleen jouw veiligheid waarborgen, maar ook de duurzaamheid van de machine zelf ten goede komen. De Metabo S-automatic mechanische veiligheidskoppeling minimaliseert de kickback bij het blokkeren van de schijf tot het laagste niveau op de markt, wat leidt tot maximale gebruikersbescherming en soepel verder werken. Ook aan de onverwachte momenten is gedacht met de herstartbeveiliging, die het per ongeluk starten van de machine na stroomonderbreking voorkomt. En het tandwielhuis? Dat kan je met stappen van 90° draaien voor het comfort van zowel links- als rechtshandige gebruikers. Met deze haakse slijper kun je dus niet alleen krachtig, maar ook veilig en duurzaam te werk gaan.

      Haal je voordeel uit onze webshop
      Waarom zou je jouw Metabo W 9-115 QUICK Haakse slijper bij onze webshop bestellen? Simpel, omdat je bij ons niet alleen profiteert van scherpe prijzen, maar ook van een snelle levering. Wij begrijpen als geen ander dat, wanneer je eenmaal de beslissing genomen hebt om een nieuwe haakse slijper aan te schaffen, je niet lang wilt wachten. Daarnaast staat ons team altijd klaar met een vriendelijke service, klaar om al je vragen te beantwoorden of advies te geven. Met ons groot assortiment aan gereedschap vind je altijd wat je zoekt en meer. Waar wacht je nog op? Versterk je gereedschapskist vandaag nog met de Metabo W 9-115 QUICK Haakse slijper en tilt je klussen naar een hoger niveau.

      Werkt op

      Netstroom

      Type schakelaar

      Duimschakelaar

      Hoogte (Product)

      11.3 cm

      Toerental onbelast

      10500 rpm

      Snoerlengte (meting)

      2 m

      Breedte (Product)

      23.5 cm

      Gewicht (Product)

      2.1 kg

      Toerental onbelast, bereik

      0-10500

      Opgenomen vermogen

      900 W

      Afgegeven vermogen maximaal

      550 W

      Schijven diameter

      115

      Aansluiting

      M14

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430244529

      1x Metabo W 9-115 QUICK Haakse slijper
      1x Beschermkap
      1x Steunflens
      1x M-Quick spanmoer
      1x Handgreep
      1x Pensleutel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.