usp1
usp2
usp3

Metabo WE 15-125 QUICK Haakse slijper - 1550W - 125mm - Softstart

Metabo WE 15-125 QUICK Haakse slijper - 1550W - 125mm - Softstart
adviesprijs
279,00
158,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo WE 15-125 Quick Haakse slijper
      Zoek je een haakse slijper die niet alleen krachtig is, maar ook ontworpen om onder de meest extreme omstandigheden te presteren? De Metabo WE 15-125 Quick is jouw perfecte partner voor elke klus. Met een opgenomen vermogen van 1550 Watt en de nieuwe, voor octrooi aangemelde Metabo Marathon-motor die een maximaal 50% hoger koppel en 20% hogere overbelastingsweerstand levert, ben je verzekerd van snellere materiaalafname en een langere levensduur. De haakse slijper is uitgerust met Tacho-Constamatic (TC)-volle-golf elektronica, die ervoor zorgt dat je sneller werkt door een constant toerental onder belasting te behouden. Dankzij het M-Quick-systeem verwissel je schijven razendsnel zonder gereedschap. Ook het verstelbare beschermkapje, dat zonder gereedschap te verstellen is en beveiligd is tegen verdraaien, draagt bij aan het gebruiksgemak. Met een schijfdiameter van 125 mm ben je klaar voor een breed scala aan slijpwerkzaamheden, terwijl de extra Metabo VibraTech (MVT)-handgreep trillingen dempt voor comfortabel langdurig gebruik.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Bij het ontwerp van de Metabo WE 15-125 Quick haakse slijper is een hoog niveau van veiligheid en duurzaamheid ingebouwd, zonder compromissen. De Metabo S-automatic veiligheidskoppeling minimaliseert bijvoorbeeld de kickback bij het blokkeren van de schijf, wat deze slijper de veiligste in zijn klasse maakt. Je werkt daardoor niet alleen efficiënter, maar ook met een ongekend veiligheidsniveau. De elektronische overbelastingsbeveiliging en zachte aanloop verhogen de levensduur van je slijper aanzienlijk, terwijl de herstartbeveiliging onbedoeld starten na een stroomonderbreking voorkomt. Dit maakt de Metabo WE 15-125 Quick niet alleen een krachtige, maar ook een betrouwbare toevoeging aan jouw gereedschapsarsenaal. Met de mogelijkheid om het tandwielhuis in stappen van 90° te draaien, is dit gereedschap bovendien geschikt voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers, wat eens te meer de focus op een gebruiksvriendelijke ervaring benadrukt.

      Waarom bestellen bij ons een slimme keuze is
      Investeer je in de Metabo WE 15-125 Quick Haakse slijper, dan haal je niet alleen een topgereedschap in huis, maar ook alle voordelen die onze webshop biedt. Met onze snelle levering heb jij je nieuwe haakse slijper in no-time in huis, klaar om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast profiteer je van ons groot assortiment, waar je alles vindt wat je nodig hebt voor jouw klus, allemaal tegen scherpe prijzen die je helpen binnen budget te blijven. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te ondersteunen met deskundig advies of antwoorden op al je vragen. Zo maakt onze webshop het eenvoudiger dan ooit om de juiste tools te vinden die bij jouw projecten passen. Kies voor gemak, snelheid en betrouwbaarheid en laat ons jouw klussen naar een hoger niveau tillen!

      Asgat meting

      22.23 mm

      Werkt op

      Netstroom

      Type schakelaar

      Duimschakelaar

      Hoogte (Product)

      11.3 cm

      Gewicht (Product)

      2.5 kg

      Toerental onbelast

      11000 rpm

      Afgegeven vermogen maximaal

      940 W

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Toerental onbelast, bereik

      0-11000

      Breedte (Product)

      25 cm

      Variabel toerental

      Nee

      Verpakt in

      Geen

      Opgenomen vermogen

      1550 W

      Aansluiting

      M14

      Schijven diameter

      125

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430245496

      1x Metabo WE 15-125 Quick Haakse slijper
      1x Beschermkap
      1x Steunflens
      1x M-Quick-spanmoer
      1x Extra Metabo VibraTech (MVT)-handgreep

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.