usp1
usp2
usp3

Metabo WE 24-230 MVT Haakse slijper - 2400W - 230mm - Softstart

Metabo WE 24-230 MVT Haakse slijper - 2400W - 230mm - Softstart
adviesprijs
326,00
239,39

Verwachte leverdatum

10-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo WE 24-230 MVT Haakse slijper
      Ben je klaar om je gereedschapskist een flinke upgrade te geven met een tool die niet alleen krachtig maar ook slim ontworpen is? Maak kennis met de Metabo WE 24-230 MVT Haakse slijper - jouw nieuwe partner voor elke slijpklus. Met een indrukwekkende 2400 Watt opgenomen vermogen en een schijfdiameter van maar liefst 230 millimeter, tackel je met deze haakse slijper zelfs de meest uitdagende projecten. Dankzij de Metabo Marathon-motor, voorzien van gepatenteerde stofbescherming, ben je verzekerd van een lange levensduur, terwijl de aanloopstroombegrenzing met zachte aanloop ervoor zorgt dat de slijper soepel opstart. De elektronische veiligheidsuitschakeling en herstartbeveiliging bieden extra zekerheid, zodat je altijd veilig werkt, terwijl de LED-signalen je informeren over de status van je machine. En laten we de Metabo VibraTech (MVT) niet vergeten: dit geïntegreerd dempingssysteem samen met de drie posities waarop de extra handgreep gemonteerd kan worden, verminderen trillingen significant, voor een comfortabele en gezonde werkervaring.

      Veilig en duurzaam: de beloftes waargemaakt
      Met zijn geavanceerde veiligheidsfeatures stelt de Metabo WE 24-230 MVT Haakse slijper je in staat om met volle kracht vooruit te gaan, zonder in te leveren op veiligheid of duurzaamheid. De Metabo-veiligheidsschakelaar voorkomt onopzettelijk inschakelen en de elektronische veiligheidsuitschakeling treedt in werking zodra de schijf blokkeert. Dit betekent dat je altijd beschermd bent tegen mogelijke ongevallen, terwijl de elektronische overbelastingsbeveiliging ervoor zorgt dat je machine langer meegaat, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Dankzij de draaibare achterhandgreep heb je altijd de optimale controle over je werk, en de afschakelkoolborstels beschermen de motor op een betrouwbare manier. Het feit dat je de beschermkap zonder gereedschap kunt verstellen, maakt de haakse slijper niet alleen veiliger, maar ook gebruiksvriendelijker.

      Waarom bestellen bij onze webshop maakt het verschil
      Het bestellen van je Metabo WE 24-230 MVT Haakse slijper via onze webshop brengt meerdere voordelen met zich mee. Ten eerste geniet je van onze snelle levering, waardoor je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Bovendien, met ons groot assortiment vind je naast deze krachtpatser alles wat je hartje begeert op het gebied van gereedschap. Dit maakt het niet alleen makkelijk om al je aankopen op één plek te doen, maar ook vind je alle accessoires die je eventueel nodig hebt om je klussen nog efficiënter aan te pakken. En dat allemaal tegen scherpe prijzen, zodat je nooit te veel betaalt. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen, en onze gebruiksvriendelijke website maakt het shoppen tot een fluitje van een cent. Met al deze pluspunten is onze webshop de ideale plek om je Metabo WE 24-230 MVT Haakse slijper veilig en snel in huis te halen.

      Asgat meting

      22.23 mm

      Werkt op

      Netstroom

      Type schakelaar

      Greepschakelaar

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Breedte (Product)

      34.8 cm

      Schijven diameter

      230

      Toerental onbelast, bereik

      0-4600

      Variabel toerental

      Nee

      Hoogte (Product)

      14.9 cm

      Opgenomen vermogen

      2400 W

      Verpakt in

      Geen

      Afgegeven vermogen maximaal

      1600 W

      Gewicht (Product)

      5.8 kg

      Toerental onbelast

      6600 rpm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430268204

      1x Metabo WE 24-230 MVT Haakse slijper
      1x Beschermkap
      1x Steunflens
      1x Spanmoer
      1x VibraTech (MVT)-handgreep
      1x Pensleutel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.