usp1
usp2
usp3

Sola Smart Kruislijnlaser in koffer - 2 lijnen - 10m

Sola Smart Kruislijnlaser in koffer - 2 lijnen - 10m
Sola Smart Kruislijnlaser in koffer - 2 lijnen - 10m
Sola Smart Kruislijnlaser in koffer - 2 lijnen - 10m
Sola Smart Kruislijnlaser in koffer - 2 lijnen - 10m
Sola Smart Kruislijnlaser in koffer - 2 lijnen - 10m
Sola Smart Kruislijnlaser in koffer - 2 lijnen - 10m
Sola Smart Kruislijnlaser in koffer - 2 lijnen - 10m
Sola Smart Kruislijnlaser in koffer - 2 lijnen - 10m
Outlet
adviesprijs
170,00
157,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Ontdek de precisie van 71013401 Kruislijnlaser
      Ben je klaar om je gereedschapskist te upgraden met iets echt slim? Ontmoet de Sola Smart Kruislijnlaser, verpakt in een handige koffer en klaar om je kluservaring naar een hoger niveau te tillen. Met zijn compacte afmetingen van 97x71x85 mm is deze kruislijnlaser ontworpen om moeiteloos in je werkomgeving te passen. Het werkt op twee AA batterijen, wat betekent dat je nooit zit te prutsen met lastige bedrading of het zoeken naar een stopcontact. Met een zelfnivellerend vermogen van 3%, zorgt de Sola Smart ervoor dat je lijnen altijd recht zijn, zelfs wanneer je eigen hand misschien wat trilt. Ideaal voor binnenwerk, met een IP42 classificatie, is het toestel beschermd tegen voorwerpen groter dan 1 mm en spatwater, waardoor het duurzaam genoeg is voor de meeste klusomstandigheden. De maximale werktijd van 20 uur biedt je genoeg ruimte om al je taken op één lading te volbrengen. En omdat hij laserklasse 2 gebruikt, weet je dat je werkt met een apparaat dat zo veilig als mogelijk is.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Veiligheid en duurzaamheid zijn twee woorden die de essentie vormen van de Sola Smart Kruislijnlaser. Deze handige tool biedt niet alleen precisie en gemak, maar houdt ook rekening met jouw welzijn en die van de planeet. Bediening binnen het veilige spectrum van laserklasse 2 zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt werken, wetende dat jouw veiligheid voorop staat. Maar dat is niet alles. De IP42-classificatie garandeert een solide bescherming tegen infiltratie van objecten en water, waardoor de levensduur van je kruislijnlaser wordt verlengd en je minder zorgen hoeft te maken over onvoorziene schade. Temperaturen? Geen probleem. Deze robuuste tool is ontworpen om te functioneren tussen -10 en 50 Celsius, wat betekent dat zowel ijzige kou als intense hitte hem niet uit het veld slaan. Met deze kruislijnlaser heb je een partner in handen die niet alleen zorgt voor precisiewerk, maar ook voor jou en het milieu zorgt.

      Waarom wachten? Bestel vandaag nog!
      Heb je haast om aan de slag te gaan met je volgende klusproject? Bij onze webwinkel wordt snelle levering groot geschreven. Bestel je Sola Smart Kruislijnlaser vandaag nog, en je zult versteld staan hoe snel deze handige tool bij jou thuis of op de werkvloer aankomt. En het wordt nog beter: ons groot assortiment zorgt ervoor dat je voor elke klus wel iets passends vindt, tegen prijzen die scherp zijn en blijven. Onze vriendelijke service is slechts de kers op de taart; wij staan altijd klaar om je te helpen met advies en antwoorden op al je vragen. Upgrade je gereedschapskist met de Sola Smart Kruislijnlaser en ontdek het verschil dat kwaliteit maakt. Waar wacht je nog op?

      Verpakt in

      Koffer

      Type meetgereedschap

      Kruislijnlaser

      IP waarde

      IP42

      Zelfnivellerend

      Ja

      Zelfnivellerend percentage

      3 %

      Laserklasse

      Klasse 2

      Type motor

      Batterij

      Pendelmechanisme

      Nee

      Werkt op

      Batterij

      Batterijformaat

      AA

      Werktijd

      20 h

      Statiefaansluiting

      Ja

      Lasertype

      Kruislijnlaser

      Inclusief statief

      Nee

      EAN

      9002719030904

      Artikelnummer

      186865

      Hoogte (Product)

      85 mm

      Lengte (Product)

      97 mm

      Breedte (Product)

      71 mm

      Eenvoudiger bestaat gewoon niet
      Neerzetten en inschakelen: meer komt er niet bij kijken. De compacte kruislijnlaser projecteert direct twee nauwkeurige, goed zichtbare laserlijnen.

      Perfect instellen op elke muur
      Planken, keukenkastjes of schilderijen ophangen? De SMART is uw onmisbare partner bij elke klus. Met de SMART boekt u altijd een perfect resultaat, wat u ook op de muur wilt aanbrengen. Bij het precies inpassen van meubelelementen zorgt de SMART voor een optimale orientatie

      Handen vrij voor een onberispelijk resultaat
      Geen gedoe meer met potlood en meetlat. Met de SMART hebt u beide handen vrij, zodat u snel en efficient kunt werken. Terwijl de SMART een nauwkeurig laserkruis weergeeft, concentreert u zich op uw klus.
      Met de SMART markeert u in een handomdraai het oppervlak dat geschilderd moet worden. Bij het behangen legt u de behangbaan gewoon langs de verticale laserlijn.

      Uitstekende prestaties en eenvoudige bediening
      De SMART blinkt uit in bedieningsgemak. De laser is zo ontworpen dat alles voor zich spreekt. Zo kunnen ook beginnende vaklui profiteren van uitgekiende technologie voor professionals. Dankzij de lange bedrijfsduur maakt de SMART hierbij ook graag overuren. De duidelijk zichtbare laserlijnen
      beginnen direct voor het apparaat. Ideaal als u tegels of andere vloerbedekking wilt leggen. Een enkele beweging met de draaiknop en de horizontale en verticale laserlijnen worden zichtbaar. Eenvoudiger bestaat gewoon niet!

      Bijzonder eenvoudige en betrouwbare bediening, ook door minder ervaren gebruikers

      Compact, licht en handig
      Heldere, goed zichtbare laserlijnen
      Groot werkgebied dankzij groot bereik van de lijnen
      Toepassingen
      Horizontaal nivelleren
      Verticaal nivelleren
      Geschikt voor
      Beginnende gebruikers en professionals

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.