usp1
usp2
usp3

Stabila AS 80-2 Waterpas - Aluminium - 200mm

Stabila AS 80-2 Waterpas - Aluminium - 200mm
adviesprijs
28,00
24,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de Stabila 19565 Waterpas: Jouw Precisiepartner
      Als precisie en duurzaamheid bovenaan je lijstje staan wanneer je op zoek bent naar het perfecte gereedschap voor je projecten, zoek dan niet verder dan de Stabila 19565 AS 80-2 Waterpas. Deze compacte krachtpatser van 20 cm is jouw ideale metgezel voor een breed scala aan meettaken, zelfs in beperkte ruimtes. Met een stevig aluminium profiel ben je verzekerd van jarenlang betrouwbaar gebruik, terwijl de geïntegreerde sliptop ervoor zorgt dat je de waterpas stevig kunt vasthouden tijdens het markeren. Het smetteloos meten wordt gegarandeerd door de twee hoogwaardige STABILA libellen, die zelfs in de meest uitdagende situaties optimale afleesbaarheid bieden. Het is daarnaast een geruststellend idee dat de gecoate meetvlakken gevoelige oppervlakken beschermen. Deze waterpas is niet alleen een essentieel instrument voor professionals, maar ook voor doe-het-zelvers die streven naar perfectie bij het ophangen van schilderijen, het leggen van vloeren of het monteren van meubels. Duik in de wereld van nauwkeurigheid met de Stabila 19565 AS 80-2 Waterpas, en ervaar hoe deze waterpas jouw verwachtingen overtreft.

      Een toonbeeld van Veiligheid en Duurzaamheid
      Bij elk project, groot of klein, is het van cruciaal belang dat je kunt vertrouwen op je gereedschap. De Stabila 19565 AS 80-2 Waterpas staat symbool voor dit vertrouwen. Niet alleen is de robuuste aluminium bouw bedoeld om de tand des tijds te doorstaan, maar het zorgt er ook voor dat je metingen altijd nauwkeurig zijn, project na project. De sliptop feature garandeert een stabiele grip tijdens het werken, wat essentieel is voor zowel de veiligheid als de nauwkeurigheid bij het markeren. Gecombineerd met de zorgvuldig gecoate meetvlakken, biedt deze waterpas een betrouwbaar instrument dat gevoelige oppervlakken respecteert zonder in te boeten aan precisie. Of je nu professional of enthousiaste hobbyist bent, de Stabila 19565 AS 80-2 brengt je werk naar een hoger niveau met zijn compromisloze betrouwbaarheid en duurzaamheid. Kortom, de Stabila waterpas is meer dan een meetinstrument; het is een belofte aan jezelf om altijd met de beste middelen te werken.

      Shop Slim, Start Snel - met Onze Webshop Voordelen
      Wanneer je kiest voor de Stabila 19565 AS 80-2 Waterpas in onze webshop, kies je voor meer dan alleen een kwaliteitsproduct. Je kiest ook voor de vele voordelen die wij bieden. Met een snelle levering staat niets je in de weg om direct met je nieuwe projecten aan de slag te gaan. Daarnaast ben je verzekerd van een groot assortiment, waarin je alles vindt wat je nodig hebt voor al je metingen en bouwwerkzaamheden. Maar dat is nog niet alles; bij ons profiteer je ook van scherpe prijzen die jouw aankoop nog aantrekkelijker maken. Bovendien wordt je bijgestaan door onze vriendelijke service, die altijd klaar staat om je gratis professioneel advies te geven. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen het gereedschap krijgt dat je nodig hebt, maar ook het vertrouwen en de kennis om elk project met succes af te ronden. Kies voor een smart start van je projecten met de Stabila 19565 AS 80-2 Waterpas uit onze webshop, waar kwaliteit, snelheid en service hand in hand gaan.

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      Lengte waterpas

      200 mm

      Meetlengte

      20 cm

      EAN

      4005069195656

      Artikelnummer

      314996

      1x Stabila AS 80-2 Waterpas

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.