usp1
usp2
usp3

WOLF-Garten Multi-Star Power Cut Saw 370 Takkenzaag - 370mm

WOLF-Garten Multi-Star Power Cut Saw 370 Takkenzaag - 370mm-image
Outlet
adviesprijs
40,00
38,79

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Maak kennis met de WOLF-Garten 71BCA002650 Takkenzaag
      Zeg maar dag tegen die onveilige ladder en hallo tegen gemak op grote hoogte met de WOLF-Garten Multi-Star Power Cut Saw 370 takkenzaag. Met z'n 370mm lange zaagblad en kromme vorm, glijdt deze zaag moeiteloos door dikke takken, terwijl jij stevig met beide voeten op de grond blijft staan. De bijzondere kenmerken zorgen ervoor dat iedere zaagsnede niet alleen extreem glad is maar ook beschermt tegen bacteriën en verrotting. Bovendien, met de handige schors schraper maak je elke klus helemaal af door de overtollige boomschors te verwijderen. Daarnaast is deze takkenzaag uitgerust met een geïntegreerde multi-star adapter, waardoor je hem op een Variosteel kunt klikken. Zo kun je, zonder ladder, tot op wel 5,5 meter hoogte werken. Handig toch? En met de ergonomische anti-slip handgreep houd je alles stevig vast, zelfs als het even spannend wordt. Perfect voor het uitoefenen van precisiewerk zonder je zorgen te maken over veiligheid of comfort.

      Veilig en duurzaam snoeien met vertrouwen
      Geen klus is te groot of te hoog met de WOLF-Garten Multi-Star Power Cut Saw 370 takkenzaag in je hand. Het gebogen blad zorgt niet alleen voor een moeiteloos en effectief zagenspel, maar voorkomt ook verontreinigingen, waardoor je bomen gezond blijven na elke snoeibeurt. Dit is snoeien met vertrouwen - wetende dat elk stuk gereedschap, inclusief het kromme zaagblad, ontworpen is om de natuur te respecteren en tegelijkertijd de hoogste efficiëntie te leveren. En het mooiste is, je hoeft je geen zorgen te maken om onhandige posities of gevaarlijke hoogtes. Met de optionele Variosteel werk je veilig en comfortabel, zonder in te leveren op bereik of kracht. Zo blijf je duurzaam bezig en zijn je bomen in no time klaar voor een nieuw seizoen.

      Voor jou: gemak, assortiment, en prijzen waar je blij van wordt
      Bij het bestellen van je WOLF-Garten Multi-Star Power Cut Saw 370 takkenzaag wil je natuurlijk niet alleen topkwaliteit gereedschap in huis halen, maar ook profiteren van de voordelen die onze shop te bieden heeft. Met snelle levering heb je jouw takkenzaag voordat je het weet in huis, klaar om die boom in de tuin aan te pakken. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je voor elke klus het juiste gereedschap vindt. En de scherpe prijzen? Die zorgen ervoor dat je meer overhoudt voor dat ene extra projectje. Niet te vergeten, onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te helpen met advies op maat. Want wij geloven dat met het juiste gereedschap en een beetje hulp van ons, elke klus een fluitje van een cent wordt.

      Maaias

      Gebogen

      Inclusief steel

      Nee

      Totale lengte

      370 mm

      Type zaag

      Takkenzaag

      EAN

      4008423878592

      Artikelnummer

      193157

      Hoogte (Product)

      3.7 cm

      Breedte (Product)

      13.5 cm

      Mesbeschermer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.