Bit

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd
... meer info

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor u geschikte Bit verkrijgbaar is. In de categorie Bit kunt u kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Wera, Bosch en Wiha. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor:

Bit kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Bit. Bestelt u uw Bit op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!

1 product

per pagina
 1. Teng Tools M121118-C Dopbit - 9/16" x 22 x 55mm - 237690805
  Teng Tools M121118-C Dopbit - 9/16" x 22 x 55mm - 237690805

  Let op! Afbeelding kan afwijken van daadwerkelijk product!

  Bijzondere kenmerken

  Dopbiten HEX 1/2'' AF.
  Chroom vanadium staal.
  Satijnafwerking.
  Dopbit 1/2 HEX 9/16

  Specificaties

  Aantal: 1st
  Maat: 9/16"
  Diameter: 22
  Lengte 1: 55mm
  Lengte 2: 20mm

  8,29 6,85
  Verzending: binnen 8 werkdagen

1 product

per pagina

Bit van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Bit zijn:

Bit online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Bit online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Bit bestellen. Heeft u vragen over een Bit of heeft u andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen u graag!