Diamantschijf

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook
... meer info

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een Diamantschijf zit je hier goed. In de categorie Diamantschijf kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Makita, Carat en Bosch. Benieuwd wat de populairste producten zijn? Momenteel zijn dat:

Gereedschapcentrum.nl is al sinds 2009 gespecialiseerd in professioneel gereedschap, hanteert altijd scherpe prijzen en levert snel. Dus ook voor de categorie Diamantschijf. Onze specialisten hebben de nodige productkennis, zo ook voor jouw Diamantschijf.

1 product

per pagina
 1. HiKOKI 752802 Diamant zaagblad universeel gesinterd - 125 x 22,2 x 7mm
  HiKOKI 752802 Diamant zaagblad universeel gesinterd - 125 x 22,2 x 7mm

  Specificaties

  Bestelnummer 752802
  VE (verpakking) 1
  MBH (min. bestel. hoev.) 1
  Ø (mm) 125
  Asgat (mm) 22,2
  Segment hoogte (mm) 7

  Normale prijs 13,49 Special Price 7,09 5,86
  Verzending: binnen 3 weken

1 product

per pagina

Diamantschijf van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Diamantschijf zijn:

Diamantschijf online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Diamantschijf online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Diamantschijf bestellen. Heeft u vragen over een Diamantschijf of heeft u andere vragen neemt dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!