Diamantschijf

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook
... meer info

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een Diamantschijf zit je hier goed. In de categorie Diamantschijf kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Makita, Carat en Bosch. Benieuwd wat de populairste producten zijn? Momenteel zijn dat:

Gereedschapcentrum.nl is al sinds 2009 gespecialiseerd in professioneel gereedschap, hanteert altijd scherpe prijzen en levert snel. Dus ook voor de categorie Diamantschijf. Onze specialisten hebben de nodige productkennis, zo ook voor jouw Diamantschijf.

1 product

per pagina
 1. Clipper 70184647263 Pro BS-12 Diamantzaagblad - 1000 x 60mm - Universeel
  Clipper 70184647263 Pro BS-12 Diamantzaagblad - 1000 x 60mm - Universeel

  Let op! Afbeelding kan afwijken van daadwerkelijk product!

  Bijzondere kenmerken

  Diamantzaag Pro BS-12. Al jaren lang het zaagblad voor grote steenzaagmachines! Nu met hogere zaagsnelheid en 12mm hoge segmenten voor verbeterde standtijd. Toepassing : bouwmaterialen, lichtgewicht blokken, Poroton en kunstma

  823,99 680,98
  Levertijd: 8 werkdagen

1 product

per pagina

Diamantschijf van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Diamantschijf zijn:

Diamantschijf online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Diamantschijf online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Diamantschijf bestellen. Heeft u vragen over een Diamantschijf of heeft u andere vragen neemt dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!