Multitool zaagblad

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook
... meer info

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een Multitool zaagblad zit je hier goed. In de categorie Multitool zaagblad kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Fein, Bosch en Multizaag. Benieuwd wat de populairste producten zijn? Momenteel zijn dat:

Gereedschapcentrum.nl is al sinds 2009 gespecialiseerd in professioneel gereedschap, hanteert altijd scherpe prijzen en levert snel. Dus ook voor de categorie Multitool zaagblad. Onze specialisten hebben de nodige productkennis, zo ook voor jouw Multitool zaagblad.

1 product

per pagina
 1. Qblades SC73 RVS Segmentmes - Sikkel - Gekarteld - 1,5 x 60mm - Kit/Lijm (1st) - QBL381472
  Qblades SC73 RVS Segmentmes - Sikkel - Gekarteld - 1,5 x 60mm - Kit/Lijm (1st) - QBL381472

  Bijzondere kenmerken

  Dit Segmentmes is zeer goed te gebruiken om oude (butileen) kit te verwijderen. Door de V-vorm geschikt om in bijna alle hoeken te werken.

  Specificaties

  Aansluiting: Geschikt voor de volgende machines: Fein Supercut en Festool.
  Materiaal: STAINLESS STEEL
  Lengte: 60 mm
  Dikte: 1.5 mm

  6,79 5,61
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina

Multitool zaagblad van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Multitool zaagblad zijn:

Multitool zaagblad online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Multitool zaagblad online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Multitool zaagblad bestellen. Heeft u vragen over een Multitool zaagblad of heeft u andere vragen neemt dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!