Accu Robotstofzuiger

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook
... meer info

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een Accu Robotstofzuiger zit u hier goed. In de categorie Accu Robotstofzuiger kunt u kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Makita. Benieuwd wat de populairste producten zijn? Momenteel zijn dat:

Gereedschapcentrum.nl is al sinds 2009 gespecialiseerd in professioneel gereedschap, hanteert altijd scherpe prijzen en levert snel. Dus ook voor de categorie Accu Robotstofzuiger. Onze specialisten hebben de nodige productkennis, zo ook voor uw Accu Robotstofzuiger.

1 product

per pagina
 1. Makita DRC200Z 18V (1 of 2) Li-Ion accu robotstofzuiger body - koolborstelloos
  Makita DRC200Z 18V (1 of 2) Li-Ion accu robotstofzuiger body - koolborstelloos

  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader!

  Bijzondere kenmerken

  Aangedreven door twee 18V Li-ion batterijen die in parallel geschakeld zijn. Dit maakt het mogelijk om met een enkele batterij te werken.
  Wanneer deze zijn limiet heeft bereikt, wordt er overschakeld op de tweede batterij.
  D

  749,99 619,83
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina

Accu Robotstofzuiger van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Accu Robotstofzuiger zijn:

Accu Robotstofzuiger online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Accu Robotstofzuiger online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Accu Robotstofzuiger bestellen. Heeft u vragen over een Accu Robotstofzuiger of heeft u andere vragen neemt dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!