Airbo 3-BM Kwartsstof filterzak - 23L (5st)

75,79 62,64

Bijzondere kenmerken

Het ouderwetse “filterkloppen” is niet meer nodig; de AIRBO stofzakken houden alle stof vast. Elke stofzak is voorzien van een speciale constructie met een nieuw, schoon filter waardoor de zuigkracht altijd behouden blijft! In plaats van het legen van de ouderwetse stofzak wordt bij de AIRBO stofzak eenmalig gebruikt en daarna gemakkelijk gesloten: u voert ze eenvoudig stofvrij af.

De AIRBO stofzakken zijn gemaakt van materiaal wat 100% geschikt is voor recycling en is daarom een milieubewuste keuze; te herkennen aan het “Groene Stip”- logo op de verpakking. De stofzakken filtreren tot wel 99,88% van schadelijk fijnstof, zijn extra stevig en eenvoudig te verwisselen. AIRBO stofzakken zorgen door de betere luchtdoorstroming voor nog meer zuigkracht en optimaal gebruik van het volume van de stofzak.

Specificaties

Toepassing: kwartsstof
Verpakt per: 5 st
Inhoud: 23l

Meer informatie:

Meer informatie
NaamAirbo 3-BM Kwartsstof filterzak - 23L (5st)
Type nummer500352
FabrikantAirbo
EAN

Merkinformatie:

De Airbo 500352 is een Stofzuiger toebehoren. Airbo staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Airbo aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Airbo Stofzuiger toebehoren wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Stofzuiger toebehoren:

Een Stofzuiger toebehoren zoals de Airbo 500352 kan gebruikt worden voor:

- Het afzuigen van stof bij het werken met elektrisch gereedschap

- Een bouwstofzuiger

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice