Almi AL43 Steenknipper - 430mm

561,99 464,45

Bijzondere kenmerken

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN:
De kniphoogte van de AL43 is eenvoudig in te stellen door aan de twee spindels aan de bovenkant steenknipper te draaien. De verende draagplaten zorgen er voor dat de steen strak geknipt wordt. De draagplaten zijn uitgerust met een liniaal en gradenverdeling, zo kan de steen eenvoudig op lengte afgeknipt worden.

GEMAKKELIJK KNIPPEN:
Door het grote mes van 430 mm zijn grote stenen zoals tegels eenvoudig te knippen. Doordat de hefboom verlengt kan worden is het knippen van stenen nog nooit zo makkelijk geweest. Door het gemakkelijke knippen wordt de lichamelijke belasting van de stratenmaker gereduceerd.

DUURZAAM:
Alle steenknippers van ALMI Machinefabriek B.V. worden met een geavanceerde lasrobot geproduceerd, zo wordt een constante kwaliteit gewaarborgd. Om een langere levensduur te garanderen worden alle onderdelen van de steenknipper elektrolytisch verzinkt.

Specificaties

Geschikt voor: Klinkers en tegels
Voordeel: Groot knipoppervlak
Knipbreedte: 430 mm
Kniphoogte: 10 – 120 mm
Messen: Vierkantsmes (4-zijdig te gebruiken)
Gewicht: 57 kg
Toepassing: Recht en schuin (90° – 45°)

Meer informatie:

Meer informatie
NaamAlmi AL43 Steenknipper - 430mm
Type nummerA010.00030 / AL43
FabrikantAlmi
EAN

Merkinformatie:

De Almi A010.00030 / AL43 is een Steenknipper. Almi staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Almi aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Almi Steenknipper wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice