Almi AL43U Easy Steenknipper - 430mm - A010.00062

924,99 764,45

Bijzondere kenmerken

EENVOUDIG TE BEDIENEN:
Werken met de AL43U EASY is eenvoudig. Met de enkele spindel kan de steenknipper in hoogte versteld worden. De steen wordt op de vaste draagplaat gelegd en door middel van de liniaal en gradenverdeling kan de steen eenvoudig op de gewenste lengte geknipt worden. Het steengruis valt gemakkelijk weg door de gaten die in de vaste draagplaat gelaserd zijn. Door de vernieuwde gepatenteerde Easy Cutting Power technologie en de verlengde hefboom kost het knippen van de steen weinig inspanning. De steenknipper is uitgerust met een vierkantsmes, dit mes is 4-zijdig te gebruiken.

EXTRA GROTE KNIPHOOGTE:
De AL43U EASY is uitgerust met extra lange draadspindels waardoor de steenknipper hoog versteld kan worden. Hierdoor is de steenknipper in staat om grote kalkzandsteenblokken of trottoirbanden te knippen.

LEVENSDUUR:
De producten van ALMI Machinefabriek B.V. worden door een gerobotiseerde lascel geproduceerd, dit zorgt voor een constante en hoge kwaliteit. Ook worden alle onderdelen van de steenknippers elektrolytisch verzinkt, dit resulteert in een lange levensduur.

Specificaties

Geschikt voor: Klinkers, kalkzandsteen en trottoirbanden
Voordeel: Door Easy Cutting Power technologie 20% lichter knippen
Knipbreedte: 430 mm
Kniphoogte: 10 – 300 mm
Messen: Vierkantsmes, 4-zijdig te gebruiken
Gewicht: 73 kg
Toepassing: Extra hoge stenen

Meer informatie:

Meer informatie
NaamAlmi AL43U Easy Steenknipper - 430mm - A010.00062
Type nummerA010.00062 / AL43U Easy
FabrikantAlmi
EAN

Merkinformatie:

De Almi A010.00062 / AL43U Easy is een Steenknipper. Almi staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Almi aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Almi Steenknipper wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice