Almi AL65UT Easy Steenknipper - 650mm - A010.00082

2.091,99 1.728,92

Bijzondere kenmerken

EENVOUDIG TE BEDIENEN:
Werken met de AL65UT EASY is erg gemakkelijk, doormiddel van de enkele spindel kan de steenknipper eenvoudig in hoogte versteld worden. De steen wordt op de grote draagplaten gelegd en kan de steen eenvoudig op de gewenste lengte afgeknipt worden. Door de vernieuwde Easy Cutting Power technologie en de verlengde hefboom kost het knippen van de steen weinig inspanning. De steenknipper is uitgerust met een vierkantsmes, dit mes is vierzijdig te gebruiken.

GROTE DRAAGPLATEN:
De AL65UT EASY is uitgerust met extra lange draadspindels waardoor de steenknipper extreem hoog versteld kan worden. Hierdoor is de steenknipper in staat om grote kalkzandsteenblokken of trottoirbanden te knippen. Door de grote knipbreedte kunnen grote formaten steenproducten zonder probleem tussen de messen van de steenknipper geplaatst worden. Hierdoor is de AL65UT EASY breed inzetbaar.

LEVENSDUUR:
De producten van ALMI Machinefabriek worden door een gerobotiseerde lascel geproduceerd, dit zorgt voor een constante en hoge kwaliteit. Ook worden alle onderdelen van de steenknippers verzinkt, dit resulteert in een lange levensduur.

Specificaties

Geschikt voor: Klinkers, grote tegels kalkzandsteen en trottoirbanden
Voordeel: Grote draagplaten en lichter knippen
Knipbreedte: 650 mm
Kniphoogte: 10 – 400 mm
Messen: Vierkantsmes (4-zijdig te gebruiken)
Gewicht: 118 kg
Toepassing: Extra hoge en brede stenen

Meer informatie:

Meer informatie
NaamAlmi AL65UT Easy Steenknipper - 650mm - A010.00082
Type nummerA010.00082 / AL65UT Easy
FabrikantAlmi
EAN

Merkinformatie:

De Almi A010.00082 / AL65UT Easy is een Steenknipper. Almi staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Almi aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Almi Steenknipper wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice