Altrex C003002 MiTOWER Rolsteiger - Hout - 6,20m

3.276,99 2.708,26

Let op, afbeelding kan afwijken!

Bijzondere kenmerken

Met slechts één paar handen veilig naar grote hoogte. Je bouwt de MiTOWER snel op en af zonder hulp van anderen. Deze unieke rolsteiger zit vol innovaties, is compact en eenvoudig te vervoeren. Het betrouwbare antwoord op de wens van iedere gebruiker in elke branche.

Het slimme design dwingt je om de rolsteiger veilig op te bouwen. Stap voor stap naar hoogtes van 4, 5 en wel 6 meter. Dwarsliggers en een uniek ophangmechanisme in de platformen geven je maximale grip en maken het je extra makkelijk. Dubbele leuningschoren, een handig klauwsysteem en dubbelgeremde wielen maken de rolsteiger tot de meest stabiele in zijn soort.

Op werkhoogte in 10 minuten
De MiTOWER rolsteiger staat in no-time. Snel naar het hoogste niveau zonder de hulp van een collega.

Compact en eenvoudig transport
Van de rolsteiger materialen maak je snel een verrijdbare trolley. Past door elke standaard deur en in vele bedrijfswagens. Afmeting 127 x 83 x 158 cm (L x B x H).

Sterk en stabiel
Rondom gelaste en geknepen klauwschoorbuis verbindingen maken van de MiTOWER de meest sterke en stabiele rolsteiger in zijn soort.

Uniek ophangmechanisme
‘Extra handen’ om materialen op te hangen tijdens de op- en afbouw van de MiTOWER rolsteiger. In één snelle beweging in en uit te schuiven. Recent vernieuwd voor optimaal gebruiksgemak. Zo werk je nog sneller én veiliger op hoogte.

Veilig in gebruik
De enige rolsteiger die je zonder hulp van een ander mag opbouwen. Op één slimme manier op te bouwen, daardoor ben je snel en veilig boven.

Jouw MiTOWER rolsteiger, jouw identiteit
Maak jouw MiTOWER rolsteiger herkenbaar met het logo, de naam en kleuren van je bedrijf. Zo ben je zichtbaar op elk niveau.

Door 1 persoon veilig op en af te bouwen
In 10 minuten naar 6 meter werkhoogte
Stabiel, sterk en robuust
Licht in gewicht, eenvoudig te vervoeren
Houten of lichtgewicht Fiber-Deck® platformen

Specificaties

Breedte: 0,73 m
Gevelvrij: Nee
Platform type: Hout
Platform lengte: 1,17 m
Safequick: Nee
Uitvoering: Rol
Vloeroppervlakte: 2,93 x 2,49 m
Maximale werkhoogte: 6,20 m

Meer informatie:

Meer informatie
NaamAltrex C003002 MiTOWER Rolsteiger - Hout - 6,20m
Type nummerC003002
FabrikantAltrex
EAN

Merkinformatie:

Deze Altrex C003002 is een Rolsteiger. Altrex staat bekend om haar hoge kwaliteit. Gereedschapcentrum.nl heeft een breed assortiment in Altrex Rolsteiger. Net als op al het Altrex gereedschap krijg je op deze Altrex C003002 volledige garantie.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice