usp1
usp2
usp3

Bahco PG-72 Snoeizaag inklapbaar - 7TPI - 190mm

Bahco PG-72 Snoeizaag inklapbaar - 7TPI - 190mm
Outlet
adviesprijs
37,00
28,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Bahco PG-72 Takkenzaag: jouw partner voor elke snoeiklus
   Of je nu een fervente doe-het-zelver bent of gewoon af en toe de tuin onder handen neemt, de Bahco PG-72 Takkenzaag mag niet in je gereedschapskist ontbreken. Deze inklapbare snoeizaag is de ideale oplossing voor situaties waarin een gewone snoeischaar of takkenschaar net niet genoeg is. Met een bladlengte van 190 mm en 7 tanden per inch zaag je moeiteloos door hard en droog hout. De anti-frictie coating zorgt hierbij voor snel en onderhoudsvrij zaagwerk. Dankzij de compactheid en het handige inklapmechanisme neem je de zaag gemakkelijk overal mee naartoe, zonder dat deze veel ruimte in beslag neemt. Deze specificaties maken de Bahco PG-72 Takkenzaag niet alleen efficiënt in gebruik maar ook een duurzame keuze voor elke tuinliefhebber.

   Een zaag die veiligheid en duurzaamheid belichaamt
   Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de vormgeving van de Bahco PG-72 Takkenzaag. Het inklapbare ontwerp vermindert niet alleen het risico op ongelukken tijdens het vervoeren of opbergen, maar zorgt er ook voor dat het zaagblad beschermd blijft tegen externe factoren die de levensduur kunnen verkorten. Hierdoor blijven zowel jij zelf als je gereedschap veilig. De anti-frictie coating speelt een cruciale rol in het onderhoudsvrije karakter van deze snoeizaag, doordat het de noodzaak voor regelmatige smering vermindert en tegelijkertijd de weerstand tijdens het zagen minimaliseert voor een langdurige scherpte van het blad. Zo kun je keer op keer vertrouwen op de Bahco PG-72 voor een optimaal snijresultaat zonder compromissen op het gebied van veiligheid of duurzaamheid.

   Waarom jouw Bahco PG-72 bij ons bestellen?
   Door te kiezen voor onze webshop voor jouw nieuwe Bahco PG-72 Snoeizaag, profiteer je van meerdere voordelen. Ten eerste, ons uitgebreide assortiment stelt je in staat om niet alleen deze hoogwaardige takkenzaag te vinden, maar ook al het overige gereedschap dat je mogelijk nodig hebt voor je tuinklus. Daarnaast garanderen we scherpe prijzen, zodat je altijd zeker weet dat je de beste deal krijgt. Bovendien staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij je keuze, en zorgen we voor een snelle levering zodat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan. Kiezen voor ons betekent kiezen voor kwaliteit, gemak en een uitstekende service.

   Hoogte (Product)

   2.8 cm

   Breedte (Product)

   10.2 cm

   Totale lengte

   190 mm

   Werkt op

   Accu

   Type zaag

   Snoeizaag

   EAN

   7311518242534

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.