Spaanplaatschroeven

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd
... meer info

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor u geschikte Spaanplaatschroeven verkrijgbaar is. In de categorie Spaanplaatschroeven kunt u kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Woodies Ultimate, DynaPlus en Wofix. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor:

Spaanplaatschroeven kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Spaanplaatschroeven. Bestelt u uw Spaanplaatschroeven op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!

1 product

per pagina
 1. Makita P-31441 PZ2 Spaanplaatschroeven - 35 x 4mm (1000st)
  Makita P-31441 PZ2 Spaanplaatschroeven - 35 x 4mm (1000st)

  Bijzondere kenmerken

  Makita spaanplaatschroeven op lint. Verkrijgbaar in geel gepassiveerd en roestvast staal A2. Prijzen zijn aan verandering onderhevig.

  Specificaties

  Lengte: 35 mm
  Dikte: 4,0 mm
  Uitvoering: RVS A2
  Bit maat: PZ2
  Stuks per verpakking: 1000 st

  65,09 53,79
  Verzending: binnen 3 weken

1 product

per pagina

Spaanplaatschroeven van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Spaanplaatschroeven zijn:

Spaanplaatschroeven online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Spaanplaatschroeven online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Spaanplaatschroeven bestellen. Heeft u vragen over een Spaanplaatschroeven of heeft u andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen u graag!