Bit-Fix Universele Magnetische Bithouder voor accu boormachines

Normale prijs 14,95 Special Price 12,49 10,32
16% korting
Meer dan 7 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Standaard meegeleverd

1x Bit-fix Bithouder
2x Schroeven voor bevestiging van diverse merken

Bijzondere kenmerken

BITFIX magnetische bithouder en schroefhouder - werkt met elke draadloze boormachine - universeel model - krachtige magnetische capaciteit - eenvoudig te installeren en te gebruiken.

• KRACHTIGE MAGNETISCHE HOUDER: Met BITFIX kunt u erop vertrouwen dat uw schroeven en metalen bits niet verloren gaan. De BITFIX is geïntegreerd met een krachtige magnetische capaciteit, waarmee u eenvoudig schroeven en metalen onderdelen kunt bevestigen.
• MODERN EN UNIEK DESIGN: De BITFIX is een interessante innovatie en heeft een compact en modern ontwerp. U kunt de BITFIX eenvoudig aan het onderste gedeelte van uw boormachine bevestigen en u kunt hem gebruiken om uw schroeven en bevestigingen op één plaats te bevestigen. De magnetische eigenschappen van deze uitvinding hechten de schroeven en metalen stevig aan het oppervlak daarvan, en u kunt blijven werken aan uw project zonder de angst de waardevolle schroeven te verliezen. Dankzij de universaliteit van de BITFIX kunt u deze bevestigen aan bijna elke grote draadloze boormachine op de markt.

• WISSELEN VAN BITJES: Als u aan een project werkt waarbij u voortdurend moet wisselen van bitjes en schroeven of bevestigingen, dan is de BITFIX een uitstekende oplossing voor u. Hiermee kunt u makkelijk wisselen tussen bitjes zonder ze te verliezen , zodat u één taak tegelijk kunt uitvoeren.

• EENVOUDIG TE INSTALLEREN EN GEBRUIKEN: Met BITFIX hoeft u niet langer bang te zijn om waardevolle schroeven te verliezen, bij het gebruik van een boormachine. De kleine uitvinding kan gemakkelijk in uw boormachine worden geïntegreerd en kan 360 ° worden gedraaid om variatie aan het project toe te voegen.

• VEELZIJDIG GEBRUIK: De BITFIX is geschikt voor zowel linkshandige specialisten als rechtshandige specialisten. U kunt de BITFIX simpelweg in uw gewenste richting bevestigen en u kunt deze gebruiken voor multifunctionele projecten.

Specificaties

Magnetisch
360 graden draaibaar
Max gewicht magneet: 8kg

Meer informatie:

Meer informatie
NaamBit-Fix Universele Magnetische Bithouder voor accu boormachines
Type nummerBit-Fix
FabrikantBitFix

Merkinformatie:

De BitFix Bit-Fix is een Bithouder. BitFix staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van BitFix aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een BitFix Bithouder wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Bithouder:

Een Bithouder zoals de BitFix Bit-Fix kan gebruikt worden voor:

- Het vastzetten van bitjes

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice